Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.05.2013, 20:04   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 31 Mayıs 2013 Cuma

Bugün kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Sevdiğinizle birlikte çevre gezilerine çıkabilir, baş başa vakit geçireceğiniz organizasyonlar yapabilirsiniz. Bu arada ilginç kişilerle tanışacağınız değişik ortamlara girmeniz mümkün. Farklı çevreler ve hayal gücünüzü harekete geçiren kişiler dikkatinizi çekecek. Bu arada isteklerinizi ortaya koyarken tedbirli olmanız gerekiyor. Duygularınızı denetlemeniz pek kolay değil. Yanılgılar ve kaybetme endişesinden uzak durun ve dikkatinizi odaklamanız gereken konudan uzaklaştıran hayallere kendinizi kaptırmayın. Bu arada yiyeceklerinize ve içtiklerinize özen gösterin.



Yay Burcu Genel Durum

İnsanlarla iletişim kurmakta oldukça rahat olacağınız bir gündesiniz. Söylediklerinizi kolay anlayacaklardır. Yanlış anlaşılmaktan korkmayın ve kendinizi özgürce ifade edin.

Yay Burcu Kariyer Durumu

İş arkadaşlarınızla bir araya gelip belli bir konu üzerinde beyin fırtınası yapabilirsiniz. Ortaya atılan ilginç fikirleri sentezleyerek iş yaşamında kullanılacak hale getirebilirsiniz.

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla