Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.09.2012, 10:04   #1 (permalink)
Cafi
Aktif Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
oscar Jurassic Park'ı Neredeyse James Cameron Kapacaktı

Mahmut Saral - - Efsane yönetmen James Cameron (Terminator, Titanic, Avatar), yeni verdiği bir röportajda, sinema tarihine adını altın harflerle kazımış olan Jurassic Park film serisini son anda elinden kaçırdığı açıkladı. Evet, doğru duydunuz.

Michael Crichton'ın 1990 yılında yazdığı Jurassic Park kitabı, Steven Spielberg (Saving Private Ryan, Schlindler's List, War of the Worlds) ile birlikte James Cameron'ı da harekete geçirmiş 90'lı yılların başlarında. Her ikisi de bu hikayeyi filmleştirme amacındaymış, ancak Cameron'ın belirttiğine göre birkaç saat evren davranarak film yapım haklarına Steven Spielberg sahip olmuş.

James Cameron'ın sözlerine bakılırsa, bu durumdan hiç de üzüntü duymamış. Cameron, filmi gördükten sonra Jurassic Park'ı doğru insanın yönettiği kanısına varmış. Çocuklara yönelik, daha doğrusu herkesime yönelik bir film olarak Jurassic Park'ı niteleyen Cameron, kendisinin çekmesinin halinde bunun dinozorlar ve yaratıklarla karışık, daha korkunç bir film olabileceğini sözlerine ekliyor.

93 yılında vizyona giren ilk Jurassic Park filmi, 63 milyon dolar bütçeyle çekilmiş ve gişede 915 milyon dolarlık devasa bir hasılat elde etmişti.

Bu arada, ilk Jurassic Park filmi, 3D olarak 5 Nisan 2013'te sinemalara geliyor.

Cafi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla