Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.06.2013, 00:58   #1 (permalink)
Asrevya
Son/suz Söz,Öz/söz Olmalı!

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Uzay Kampı Türkiye


Uzay Kampı Türkiye





Uzay Kampı Türkiye 7-15 yaş grubundaki öğrencileri bilim ve teknoloji alanlarında bilgilendiripuygulamalı eğitimlerle takım çalışması zaman yönetimi liderlik gibi alanlarda bireysel gelişimlerini geliştirmeyi hedeflemektedir.


Uzay Kampı Türkiye İzmir'de Ege Serbest Bölgesi'nde kurulmuştur.Son teknoloji ile donatılmış tesis farklı uluslardan gençlerin bir araya gelip uzun süreli arkadaşlıklar kurabilecekleri ve diğer kültürleri anlayabilecekleri ideal bir ortam sunmaktadır.


Talebe göre yetişkinlere yönelik şirket gelişimi ve motivasyon programları da oluşturulabilmektedir. Türkiye'nin astronomi uzay bilimleri ve teknolojileri alanında eğitim veren ilk ve tek eğitim merkezidir.

İzmir'in Gaziemir ilçesindeki Ege Serbest Bölgesi'nde kurulu olan kamp; ESBAŞ Ege Serbest Bölgesi Kurucu ve İşleticisi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Tuncer 'in girişimiyle ESBAŞ ana sponsorluğu altında 12 Haziran 2000 tarihinde açılmıştır.

Apollo Proje Mühendisi İsmail Akbay’ın danışmanlığında açılan Uzay Kampı Türkiye'deki uzay bilimleri eğitimine tüm dünyadan öğrenciler bireysel ve okul grubu olarak katılabilmektedir. İngilizce ve Türkçe dillerinde eğitimin sunulabildiği kamp programlarına belirli dönemlerde kozmonotlar ve NASA'lı astronotlar de davetli olarak katılmaktadır.

wikipedia

__________________

Yalnız açığa çıkan ışığı görebiliyorsan,
Yalnız söylenen sesi duyabiliyorsan,
Ne görebiliyorsun,Ne duyabiliyorsun.

"Hayret et! Çünkü hayrettir göğe açılan pencere.
Hayret ettim ve gördüm, bin ayet güldü yüzüme."
Asrevya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla