Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.06.2013, 11:23   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Uskumru Provençale nasıl yapılır

Uskumru Provençale nasıl yapılır

Malzemeler


6 adet orta boy uskumruTuz-karabiber150 gr mantar3 orta boy soğan
2 diş sarmısak 2 yemek kaşığı tereyağı3 yemek kaşığı sirke




Hazırlanışı


Balıkların başlarını ayırmadan, içlerini temizleyin
Yıkadıktan sonra sularını iyice süzdürüp, kurulayın
Tuz ve karabiberle balıkları ovun ve elektrik ızgarasına ya da fırının ızgara bölümüne yerleştirip çevirerek kızartın
Soğanları ve mantarları ince ince kıyıp yağla birlikte ateşe koyun; kıyılmış sarmısak katıp kısık ateşte yumuşamasını sağlayın
Sirke ilave edip 2 dakika sonra ateşten indirin
Yeterince tuz ve karabiber katın
Yukarıdaki sosu ızgara balıkların üzerine dökün
Ya da domateslere doldurup çevresine düzerek servis yapın

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla