Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.06.2013, 15:03   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Susamlı ve Hardallı Et Tarifi

Susamlı ve Hardallı Et Tarifi

355 kalori
Hazırlama süresi: 20 dakika
Pişirme süresi: 15 dakika
1 kişilik

Gerekli malzemeler
1 kuzu külbastı veya biftek
1 çorba kaşığı ufalanmış bayat ekmek içi
1 çay kaşığı hardal
1 tatlı kaşığı susam
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
Tuz, kekik, karabiber

Yapılışı
Ekmek içi, susam, tuz, kekik ve karabiberi bir kapta harmanlayın. Hardalı fırçayla etin iki tarafına sürüp ekmekli karışıma bulayın. Zeytinyağını tavada ısıtıp eti kızartın. Kâğıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin. Sıcak veya ılık olarak servis yapın.

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla