Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.06.2013, 15:51   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kereviz Dolması Tarifi

Kereviz Dolması Tarifi




Kereviz Dolması Yapılışı

Malzemeler

• 2 Adet kereviz
• Yarım limonun suyu
• Yarım kg ıspanak
• 1 adet soğan
• 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
• 1 çorba kaşığı pirinç
• Karabiber, kırmızıbiber
• Dilerseniz tuz

Yemeğin Tarifi

Kerevizleri temizleyin. Ortalarını oyup, limonla ovun. 15 dakika haşlayın.

Kerevizler haşlanırken ıspanakları yıkayın. Soğanı küçük doğrayın, 1 tatlı kaşığı sıvı yağda kavurun. Ispanakları da ilave edin. Pirinci ekleyin. Tencerenin kapağını kapayın. Ispanakları kendi suyu ile pişirin.

Bir tutam tuz ve baharatlarını ekleyin. Ocaktan alın. Haşlanmış kerevizlerin içine ıspanağı doldurun. Servis tabağına koyun. Dilerseniz, yoğurtla da servis yapabilirsiniz.

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla