Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.07.2013, 11:37   #1 (permalink)
PerrynuR
NasıL sewiLdiğini gördün.. şmdi nasıL unutuLduğunu seyret.
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart İlk buluşmadan sonra aramadıysa

İlk buluşmadan sonra aramadıysa

İlk buluşmanız güzel geçti ancak hala sizi aramadı ve siz de onu aramadınız. Gerçekten neden aramadığı hakkında fikriniz var mı?

Siz o gün güzel giyinmiştiniz, makyajınız, saçınız harikaydı ve sizi beğendiğini tahmin ediyorsunuz. Pek çok ortak konunuz da vardı ve birlikte sohbet ettiniz. Ancak aradan kaç gün geçmesine rağmen hala bir ses çıkmadı. Sürekli gözünüz telefonunuzda olduğuna göre, başka aramaları da duyduğunuza göre, onun sizi aramış ve sizin duymamış olmanız mümkün değil.

Çağımızda her türü iletişim aracıyla sohbet etmek mümkünken, Facebook, Twitter ve bin bir çeşit elektronik posta adresiniz de kendisinde varken, size ulaşamamış olması mümkün değildir. O zaman aramamasının bir sebebi olmalı değil mi? Bakalım bunlar nelermiş?

Sizi çok yüksekte bulmuş olabilir!

Bazı erkekler için kendilerinden biraz daha aşağıda olan kadınlar çekicidir. Bunu kültürel, maddi veya fiziksel olarak değerlendirebilirsiniz. Birçok erkek için, kadının kendisinden daha kültürlü olması, daha zeki olması veya daha fazla para kazanıyor olması bir sorundur. Belki argo tabirle ona birkaç beden büyük gelmiş olabilirsiniz.

İlgisini çekmediniz!

Aslında en sık rastlanılan ve sıradan olan ancak egomuzu zedelediği için bir türlü kabul etmediğimiz bir seçenektir ancak muhtemelen ilgisini çekmediniz. Sizin en kadar cici, şeker ve tatlı olduğunuz çok önemli değil. Sizinle güzel sohbet etmiş ve geceyi de güzel bitirmiş olabilir ancak bu sadece anı yaşamak ve karşındaki insana saygı duymaktır. Her şeyi abartmayın derim….

Fazla plancı olabilirsiniz!

Sohbet ederken ağzınızdan neler çıktığı değil, söylediklerinizin karşıdan nasıl anlaşıldığı önemlidir. Belki hiç farkında olmadan evlilik hayalleri kuran biri olduğunuzu ilk buluşmada açıkladınız veya fazla baskıcı, otoriter göründünüz. Belki de tam tersi!

Fazla müsaitsiniz!

Her an buluşmaya ve onu armaya fazla müsait olduğunuz izlenimi verdiyseniz, bu karşı tarafı korkutabilir. Her dakika onu arayıp sıkboğaz edeceğinizden endişe etmiş olabilir. Eski ilişkisindeki sorunlara benzer sorunlar yaşayacağından korkmuş olabilir.

Zaman bulur!

Şunu unutmayın; her kim birini aramak isterse, arayacak zamanı bulur. En yoğun işte çalışanlar bile tuvalet veya yemek molası veriyor. “Sadece sesini duymak için aradım, bu hafta yoğun ancak hafta sonu müsaitsen buluşmak için tekrar arayacağım” demek sadece saniyeler sürer. O yüzden kendinizi kandırmayın! Aramıyorsa, aramak istemiyordur. Bu gerçeği kabul edin ve beklemekten vazgeçin.

PerrynuR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla