Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.09.2012, 16:56   #20 (permalink)
Gülümse
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Cilt Bakımında Ufak Ama İşe Yarayacak Bilgiler

Kuru Ve Kepeklenen Ciltler İçin,Cildiniz için iki çorba kaşığı kremanın içine 1 yumurta sarısı ekleyip karıştırın. Bunu cildinize sürüp 30 dakika bekletin. Zaman zaman da ıhlamur çayıyla kompres yapman, kullandığınız kreme E vitamini ampulü kırıp karıştırmanız da iyi olur. Bu arada bol bol meyve yemeyi ve günde en az 8 bardak su içmeyi ihmal etmeyin.


Kuru Ve Derin Çizgili Ciltler İçin,Bir kahve fincanı ılık süte bir tatlı kaşığı badem yağı karıştırın, cildinizi bu karışımla silin. Ayrıca bir yumurta sarısına bir çay kaşığı bal, bir çay kaşığı gliserin ekleyip cildinize sürün ve 20 dakika bekletin. Yararını görürsünüz.

Sıkılaştırma Ve Selülit İçin,Size öncelikle spor yapmanızı önereceğim canım. Selülit için ise, bir su bardağı susam yağına yarım su bardağı limon suyu, 30 gram kafur, 10 adet dövülmüş Aspirin, 10 damla öküzgözü esansı, 10 damla biberiye, 5 damla servi ağacı yağı ekleyip karıştırın. Bu karışımı masaj yaparak selülitli bölgeye yedirin. Düzenli uygulandığında sorununuza yardımcı olacaktır

Gülümse isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla