Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.07.2013, 11:59   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Peynirli Levrek Gretine 4 Kişilik

Peynirli Levrek Gretine 4 Kişilik




levrek filetosu -------8 adet(2 ye bölünmüş)
tulum peyniri-------------100 gr(rendelenmiş)
eski kaşar-------------------100 gr(rendelenmiş)
golden elma--------------1 adet (4 e bölünüp doğranmış)
patlıcan--------------------1 adet(4 ebölünüp doğranmıs)
sarı dolma biber--------1 adet (kuşbaşı doğranmış)
yeşil soğan---------------4 dal ((kuşbaşı doğranmış)
taze biberiye------------1 dal(ince doğranmış)
taze kekik----------------1 dal(ince doğranmış)
haşlanmış patates---1 ortaboy(4e bölünüp doğranmış)
zeytinyağı --------------1 su bardağı
baharatlar :tuz karabiber köri tozukimyonkekik

yapılışı :rendelenmiş peynirleri 1 kaşık zeytinyağı ile hamur haline getirip balıkların üzerine yerleştirelim ve 220 derece fırında 7-10 dakika arası kızarıncaya kadar tutalım.
bir tavaya zeytin yağımızı ve biberleri ekleyelim kızarmaya başlayınca sırası ile patlıcan patates elma ve kıyılmış taze kekik
ve arzumuza göre diğer baharatları ekleyip ocaktan alalım
ve tabağımızın orta kısmına sebzeleri daha sonra balıkları dizip servis edelim

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla