Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.07.2013, 13:44   #13 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Post Cevap: Otellerin Ramazan Programı Ve İftar Menüleri

GELENEKSEL RAMAZANLARIN UNUTULMAZ TADINI,
İKSİR RESORT TOWN’DA YAŞAYIN

Ramazan ayı boyunca, ruhunuzu ve bedeninizi tazelemeye hazır mısınız?
Yaz aylarının en sıcak günlerinde, Ballıdağ’ın eteklerinde, uçsuz bucaksız ormanlarının bol oksijen yüklü serin esintileri ile oruç tutmanın keyfini sürmek, ramazanın geleneksel dokusunu tarihi mekanlarda yaşamak ayrıcalığı için İksir Resort Town Tatil ve Yaşam Kasabası farklı ve nezih ortamı ile misafirlerini ağırlıyor.





Bin bir ton yeşilin, sarının, turuncunun, mavinin tek karede buluştuğu doğa harikası Daday’da İksir Resort Town geleneksel iftar ve sahur yemekleri, yöreye özel benzersiz tatlarda yemekler, zengin iftariyelikler, yeniden gün yüzüne çıkarılan enfes tatlılar, hazmı kolaylaştıran hoşaflar ve fırından yeni çıkmış sıcacık pidelerle, yöresel böreklerle zengin iftar menüleri sunuluyor.
Dileyen misafirlere, damağa sunulan şölen, kültür varlığı konağın tarihi dokusu içinde, ney dinletileri eşliğinde otantik sofalarda sinilerle sunulan özel iftar yemekleri ile görsel şölene de dönüşüyor.
Sahur yemekleri ise, çocukluğunuzda yaşadığınız sahurları anımsatan ayrı bir doyum odağı oluyor.

İksir Resort Town Yaşam ve Tatil Kasabası’nda, sizlere Ramazan sürprizleri ile dolu dolu bir ibadet ayı sunuluyor. Evliyalar şehri Kastamonu’da, türbelere ve kutsal yerlere yapılacak geziler ile Ramazan ayı zenginleştiriliyor. Daday-Kasaba köyünde 1366 yılında hiç çivi kullanılmadan sadece ahşabın özel bindirme tekniği ile yapılmış olan Mahmutbey camiini tanımanız ve bazen de ibadetinizi bu çok özel camide yapabilme imkanı sağlanıyor.
Ayrıca, 50’nin üzerinde aktivitenin sunulduğu İksir Resort Town Tatil ve Yaşam Kasabası’nda; ata binişten atlı safarilere, faytonla nostaljik turlardan atv turlarına, jeep safariden olta balıkçılığına kadar birçok etkinliğe katılmanın yanı sıra, havuz ve Türk hamamının ardından çeşitli masajlar ile günün yorgunluğunu atmanız da sağlanıyor.
Sakin ve huzurlu bir ortamda, müzik dinletileri veya gölet kenarında doğaya dahil olarak, iftarla sahur arasında ılık yaz gecelerinin keyfini süreceğiniz ramazan ayı özel hizmetleri ile sizleri bekliyor.
İksir Resort Town iftarını dostlarıyla yapmak isteyen misafirlerine de haftanın her günü değişik yedi ayrı iftar menüsü (Bihter Sultan Menüsü, Hürrem Sultan Menüsü, Mihriban Sultan Menüsü, Dilruba Sultan Menüsü, Gülizar Sultan Menüsü, Adilşah Sultan Menüsü, Gülperi Sultan Menüsü) sunuyor. İftardan sonra misafirlere, İksir Resort Town spesiyali dondurmalı üryani ikram ediliyor.
Ramazan ayında konaklamalı, zengin iftar ve sahur yemekleri ile misafirlerine özel fiyatlarla Ramazan keyfini doyasıya yaşamalarını sağlıyor.

Rezervasyon:
Telefon: 0366 616 10 16
GSM: 0532 302 91 84
[email protected]
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla