Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.07.2013, 00:09   #1 (permalink)
KaraKiz
Bilmezdim Bu Derdin Seni Yolundan Beni Solumdan Edeceğini... -Su ve Ateş ©

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 31 Temmuz 2013 Aslan Burcu Yorumu

31 Temmuz 2013 Aslan Burcu Yorumu




Size yeni bir iş, daha iyi şartlar ve farklı bir çevre cazip gelebilir. Yeni konularla ilgilenmek için iyi bir zamandasınız. Fakat karar almadan iyi düşünmelisiniz. Eviniz ve güvenliğinizle ilgili problemleri fazlasıyla büyütebileceğiniz bir gün. Ailenizden size destek olmalarını bekleyebilir fakat onlarla tartışma eğilimi gösterebilirsiniz.

Aşk Yaşamı : İlişkiniz için harekete geçmek istemenize rağmen, karamsarlıktan kurtulmak için çaba sarfetmelisiniz. Kontrol edemediğiniz faktörler can sıkıcı olabilir.

İş Yaşamı : İş arkadaşlarınızın çalışkanlığınızı ve disiplinli yapınızı takdir edebilecekleri bir gün. Kafanızda birçok plan var ve bunları hemen uygulamak istiyorsunuz. Yöntemli ve dikkatli hareket edin.

Para Durumu : Ay, kişisel girişimlerin ön planda olduğu bir döneme işaret ediyor. Yeni başlangıçlar ve atılımlar kesin ama elinizdeki enerjiyi de yapıcı biçimde kullanın. Sevdiklerinizle borç alacak ilişkilerine girmemeye çalışmalısınız.

Dikkat : Bugün size enerji ve canlılık getiriyor. Bununla birlikte özellikle parasal konular söz konusu olduğunda ihtiyatlı olmaya çalışmalısınız.

__________________
KaraKiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla