Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.08.2013, 21:33   #1 (permalink)
KaraKiz
Bilmezdim Bu Derdin Seni Yolundan Beni Solumdan Edeceğini... -Su ve Ateş ©

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Erdem Kınay - Proje 2 (2013) Full Albümü Yakında

Erdem Kınay - Proje 2 (2013) Full Albümü Yakında

Ünlü aranjör Erdem Kınay, geçtiğimiz yıl çıkardığı 'Proje' albümü ile hepimizin diline marş olan şarkılar armağan etmiş ve yazımıza renk katmıştı. Demet Akalın, Aynur Aydın, Işın Karaca, Serdar Ortaç gibi pop müziğine yön veren isimlerin yer aldığı albüm büyük ilgi görünce Kınay, bir önceki işinin devamı niteliğindeki 'Proje 2' ile geri döneceğini açıklamıştı.

Uzun bir süredir stüdyoya kapanan ve yeni şarkılarını 2013 yazına yetiştirmeye çalışan aranjör, albümün çok yakın bir tarihte elimizde olacağının sinyallerini vermekte. Peki Proje 2'de kim var, kim yok? Geçen albümde de olduğu gibi Proje 2'nin açılışını yine başarılı şarkıcı Demet Akalın yapacak. Akalın'ın seslendireceği 'Yalnız Ordusu' isimli parçanın sözleri ise Deniz Erten'e ait.

İlk albümde Duman isimli parçayla büyük ilgi gören Merve Özbey, bu yaz da dinleyeceğimiz isimler arasında. Albümün iki sürpriz ismi ise Sibel Can ve Bengü.

Sibel Can, sürpriz yaparak kendi albümünden önce, ünlü aranjör Erdem Kınay'ın 'Proje 2' adlı albümü için mikrofon başına geçti. Pop tarzındaki albümde, sözleri Deniz Erten'e ait olan 'Alkışlar' adlı şarkıyı seslendiren Can, bu parçanın yaz aylarına damga vuracağını söyledi.

Bakalım Kınay, bizi bu yaz hangi şarkılarla eğlendirecek...

__________________
KaraKiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla