Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.08.2013, 23:54   #1 (permalink)
Nerrantsoula
la vie en rose.

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Dolgun Kirpikler İçin Mascara Önerileri

Dolgun Kirpikler İçin Mascara Önerileri



Belirgin Gözler
Gözlerinin güzelliğini daha da ortaya çıkarmak için hacim verici bir rimel kullanmalısın. Orta kısımlara daha fazla uygula. Nigara, daha parlak bir formül sayesinde gözlerini ön plana çıkarabileceğini söylüyor. Chanel Inimitable Waterproof Mascara’yı (90 TL) deneyebilirsin.

Birbirine Yakın Gözler
Nigara, dışarı doğru kıvrılmış kirpiklerin genişlik hissi verdiğini söylüyor. Kirpikleri birbirinden ayırma özelliği olan, plastik fırçaya sahip bir rimel kullanmalısın. Kirpiklerin en dışına biraz daha fazla uygulayıp dışarı doğru tara. Dior Diorshow New Look Mascara (83 TL) kullanabilirsin.

Küçük Gözler
Kirpikleri kıvıran bir rimel seçmelisin. Kıvrılmış bir fırça sayesinde kirpiklerin gün boyu şeklini koruyacaktır. Alt kirpiklerine de hafifçe rimel uygularsan, gözlerini daha da iri gösterebilirsin. Clinique High Impact Curling Mascara’yı (55 TL) dene.

Düşük Göz Kapakları
Sadece üst kirpiklerine, kirpikleri uzatan bir rimel uygulamalısın. Nigara, kirpiklere uzunluk katarak düşük göz kapağı etkisinden kurtulabileceğini söylüyor. Rimeli uygularken kirpiklerin yukarı doğru kalkmasını sağla. Lancôme Hypnose Precious Cells Mascara (72 TL) kullanabilirsin.

__________________
ars longa,
vita brevis.
Nerrantsoula isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla