Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.08.2013, 23:24   #6 (permalink)
Rüya Perisi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Burçlara Göre Dost'luk Anlayışı

KOÇ

Koç burcunda doğan kişiler arkadaşlıktan hoşlanır fakat bunun koşullarını geniş ölçüde kendileri saptamak isterler. Koç'lar çok inatçıdırlar. Herkesin "en iyi arkadaş" kavramına uyabilirler. Yakın arkadaşları onların üstün olduklarını düşünürler. Koç'lar işleri harekete geçirip düzene koymaktan hoşlanırlar. Koç burcunun arkadaşı olanlar teşrifatçılığın hareketli ve kararlı Koç'ların en gözde rolü olduğunda birleşirler.

Koç'lar her zaman yeni kişilerle tanışmak isterler buna gereksinimleri vardır. Bu burçta doğan kişilerin kendilerini yaşamlarının can damarı olan insanlardan uzak tutmaya çalışmaları intiharları demek olur. Zihinsel ve duygusal canlılıklarını ilişkilerle sağlar başarılı olabilmek için geniş bir çevreyle ilişkide olma gereksinimi duyarlar. Başkaları arasına karışmak onların zayıf yanları olan etkileme ve önemsenme gereksinimlerini giderir.
Koç burcundakiler kolaylıkla bir guruba girebilirler fakat ne denli coşkun ve girişken görünürlerse görünsünler kendilerinden ufak bir parça alı koyar bu parçayı geçici arkadaşlıklarda sunmazlar. Gerçek arkadaşlık onlar için çok önemlidir. Çok sayıda yakın arkadaşları olmamasının bir nedeni de budur. Diğeri ise ileri sürdükleri ve tutkuyla savundukları değişmez birtakım düşünceleri olmasıdır.



Bir burç bir insanı bu kadar mı güzel anlatır. Aynı bennnn

__________________
Rüya Perisi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla