Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.08.2013, 12:47   #69 (permalink)
Gry
Yeni Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Öneri ve Şikayet harici sorunlarınız

Merhabalar,

@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] ile 1 haftadır beraber tatildeydik. Geleli birkaç gün oldu ve bilgisayarına format attığım için forumaski'na giriş de otomatik giriş konumundaymış bu şekilde olduğu için şu an şifresini hatırlamıyor ve foruma giremiyor. Geçerli olarak bir e-mail vermemiş sanırım ki o şekilde de başarılı sonuç alamadık.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] linkteki konu üzerinden, kendisiyle aramızdaki yakınlığın derecesi/kendisinin de mesajı baz alınarak anlaşılarak durum hakkında kuralları ihlal edici bir konu olmadığının çıkarımına varılabilir.

Mümkünse üst yöneticiler tarafından hesabın parola bilgisinin değiştirilerek, PM olarak bana iletilmesini ve bu şekilde kendisine ulaştırarak foruma tekrardan giriş sağlayabilme imkanının sağlanmasını talep ediyorum.

PhotoShop hakkında olsun, forum aktiviteleri olarak olsun kendisi aktiflik gösteriyordu ki; şifresini bilmediği için maalesef giris yapamıyor. Adminlerden yardım bekliyorum.

Konu olarak değil, adminlere PM olarak bildirim yapacaktım ama mesaj sayımın azlığından PM atamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

İyi çalışmalar..

Gry isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla