Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.08.2013, 18:13   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Lee Min Ho Ajansı Şimdi Onun Park Min Young İle Çıktığını Onayladı

Lee Min Ho Ajansı Şimdi Onun Park Min Young İle Çıktığını Onayladı



RP bizim gördüğümüz en hızlı inişli çıkışlı bir oyun ama Lee Min Ho, Park Min Young ilişkisi saran drama nihayet sona geldi gibi görünüyor.Lee Min Ho ‘nun ajansı StarHaus Entertainment,nihayet 23 Ağustos günü iki yıldızın çıkmaya başladıklarını onayladı.

Star haber aracılığıyla StarHaus Entertainment temsilcileri belirttiği üzere”"Bu bazı yanlış anlamalar var gibi görünüyor." Onlar “ Biz sadece bazı medya kurumlarının ilişkileri tanımlamak için yaptıkları “tutkulu aşk” terimini kullanırken dikkatliyiz.” Dediler.
“Lee Min Ho ve Park Min Young bir süredir ‘City Hunter‘ uzun çekimleri sırasında birbirlerinden kuvvetli çekim aldıkları biliniyor.Bu ikisinin birbirlerine sıcak duygular besledikleri doğrudur.”
Sonuç olarak, temsilcileri dikkatli Lee Min Ho ve Park Min Young gerçekten çıktıklarını (tekrar) onaylıyor
Red etmeden onayladıktan sonra şimdi yıldız çift 'bir aylık bir ilişki teyit ettiler hayranları artık çifte sıcak tebriklerini gönderebilir.

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla