Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.09.2012, 21:36   #1 (permalink)
Reyyan
It doesn't motter
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Sevginin Devinimi; Aşk , Tutku ve Kaçış

Tavan arasında eski günleri karıştırırken bir resim albümü elime ulaştı, belki acıları atmıştım tavan arasına belkide eski sevgilileri ama anladımki hisler hep aynı resimde aynı hissediliyor.
Bir insan hata yapabilir birisini sevebilir ama sonra onun gerçek yüzünü görüp onu kendisinden uzaklaştırabilir ama eski günleri hatırlatan bir resim gördüğünde yine aynı zamana döndürebiliyormuş onu anladım.
Gerçektende nefret ve sevgi yaşandığı ana aitmiş bunu şimdi daha iyi anlıyorum, her resim her video beni bazen gülümsetmesi bazende üzmesi o anı hatırlatması yüzündenmiş.O yüzden tavan arasında bir dönemi saklarmış insan hayatından.
Hiçbirşey için pişman değilim klişelerini söylersem pekte yanlış olmaz çünki hayatta yaşadığım herşey kaderimin bir parçasıydı ben doğru ve yanlış yaptıklarımdan meshulüm karşıma çıkanlardan değil !
Aşk; ilk görüşte oluşuyor , ama iki tarafında aşık olması gerek delicesine ..
Tutku ; Otobüs duraklarında beklemekle oluyor, Kafelerde buluşarak, Sinemalarda Öpüşerek , Görüşemediğinde gözyaşlarına boğularak oluyor.
Kaçış; En acısı tüm bu duyguları yitirince oluyor.


[img]http://wrapmywords.blogg.se/images/2011/-the-beauty-of-life-chenis-analove-me-pics-intim2-bw-****-romance-black-and-white-mmmmm-love-passion-love-pics-amor-couples-k-album-romantic_large_149980970.jpg[/img]

__________________
Üşümek varsa bu sıcağın yokluğudur, Karanlık varsa ışığın yokluğudur,
Eğer heryer karanlık ve üşüyorsan işte bu O'nun yokluğudur.



Reyyan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla