Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.08.2013, 11:49   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Bakımlı saçlar için bal maskesi

Bakımlı saçlar için bal maskesi

Işıl ışıl parlayan saçlar için zeytinyağı bal maskesi tarifini aşağıda açıkladık. Herkes bakımlı ve parlak saçlara sahip olmak ister. Özellikle dış görünümün en önemli unsuru olan saçların ışıl ışıl olmasını kim istemez. Oysa şifalı maske tarifiyle bakımlı ve parlak saçlara sahip olmak mümkün. Saç bakımının vazgeçilmezi olan zeytinyağı ile Kur’an-ı Kerim’de “Onu şifa olsun diye yarattık” cümlesine mazhar olan balın mükemmel uyumuyla siz de bakımlı ve parlak saçlara sahip olabilirsiniz.




Zeytinyağının saçlar için faydaları saymakla bitmiyor. Balın da şifalı özelliğinden faydalanarak mükemmel görünen saçlar için bal ile karıştırılarak ve maske halinde bir arada kullanılması sonucu çok mükemmel sonuçlar ortaya çıkaran bakım maskesini elde etmiş olursunuz. Bakımlı saçlar için bal maskesi kullanarak saçlarınızı hem kökten uca besleyip bakım yaparken hem de saçınızın sağlıklı ve parlak görünmesini sağlayabileceksiniz. Zeytinyağı bal maskesi nasıl yapılır ve nasıl kullanılır açıklayalım.


Malzemeler:


Yarım çay fincanı zeytinyağı


1 çay fincanı süzme bal


Hazırlanması ve Uygulanması:


Yarım çay fincanı doğal yollarla elde edilmiş zeytinyağı ile bir çay fincanı süzme balı karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı bir kabın içinde iyice sallayıp çalkalayın ve bir kaç gün dinlenmeye bırakın. Bu karışımı baş derinize ovarak, masaj yaparak ve tarayarak yedirin. Saçlarınızı tamamen içine alacak şekilde başınıza bir naylon torba geçirerek, başın sıcaklığını muhafaza etmesini sağlayın. Karışımı başınızda yarım saat beklettikten sonra saçınıza uygun bir şampuanla yıkayın. Saçlarınızı kuruladıktan sonra saçınızdaki değişime inanamayacaksınız.


Önemli Not:


Saçlarınıza maskeyi yedirirken, kullandığınız tarağın dişlerinin baş derinizi yaralamamasına dikkat etmelisiniz.

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla