Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.08.2013, 16:20   #1 (permalink)
Ela
Boşver gitsin...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart İkizler Burcunun Tüm Özellikleri

İkizler Burcunun Tüm Özellikleri






İkizler Burcunun Güçlü Yönleri:
- Enerjik
- Zeki
- Yaratıcı
- Akıllı
- Uyumlu

İkizler Burcunun Zayıf Yönleri:
- Yüzeysel
- Düşüncesiz
- Huzursuz
- Hilekâr
- Kararsız
İkizler Burcu ve Bağımsızlık:
İkizler Burcu son derece bağımsızdır. Herhangi bir kişi ya da kurallar tarafından baskı altında tutulamazlar. Dünyayı kendi başlarına deneyimlemeye ihtiyaç duyarlar. Değişim ve özgürlük İkizler için son derece önemlidir, kimsenin kendilerine emir vermesine müsaade etmezler, oldukça bağımsızdırlar ve özgürlük onların ruhsal sağlıkları için gereklidir.
İkizler Burcu ve Arkadaşlık:
İkizler çok ilgi çekici ve heyecan verici arkadaşlar olurlar. Tanıştıkları her insanda kendilerinden iz bırakmayı severler. Çok uçarıdırlar ve yeni arkadaşlarla tanışıp yeni yerler keşfettiklerinde uzun süre gözden kaybolurlar. Ama geri geldiklerinde; yeni düşüncelere, görüşlere ve paylaşılacak enteresan şeylere, öğretilecek fikirlere sahip olacaklardır. Bir İkizler Burcu arkadaş ile hayat çok ilgi çekici ve eğlencelidir. Eğer ihtiyacınız varsa, İkizler tavsiye isteyebileceğiniz bir kişidir. İletişim konusunda ustadırlar ve ihtiyaç duyduğunuz şeye ulaşabilmeniz için size inançla ve hevesle yardım edebilirler ve iyi tavsiyeler de verirler. Yine de bir İkizleri tüm duygusal sorunlarınızla boğmayın, bunlarla ilgilenmek istemezler, çünkü bu onları üzer ve onların özgürlüklerini sınırlar; eğer uzun süreli yardıma çok fazla ihtiyacınız varsa, onları destekleyin ve peşlerini bırakmayın. Bir İkizler arkadaş sizi son dedikodulardan haberdar eder ve eğer muhabbeti seviyorsanız, İkizler size istediğinizi verir! Arkadaşlarına karşı çok cömerttirler, sizinle epey zaman geçirirler ve her şeyi paylaşırlar. İkizler çok hareketli bir sosyal yaşamı sevseler de, her zaman kendilerine zaman ayırmaya ihtiyaç duyarlar ve buna saygı gösterilmelidir.
İkizler Burcu ve İş:
İkizler Burcu enerjisini farklı işlere harcama eğilimindedir ve sadece bir şeye odaklanmazlar; böylece arkalarında tamamlanmamış işlerin izlerinden oluşan bir patika oluştururlar. Eğer enerjilerini sadece bir alana odaklasalardı, parlak zekâları işlerini başarılı ve yaratıcı bir biçimde tamamlamalarına izin verebilirdi. İkizler Burcu harika yöneticiler olurlar, hevesli ve canlı yapıları ile bir takımı kolayca harekete geçirebilirler. Ayrıca çok iyi satıcılar da olurlar; çünkü rahat iletişim kurma yetenekleri onların açıkgözlü olmalarına ve bir insanın söyleyeceği herhangi bir şeye karşılık vermelerine izin verir. Çok iyi bir biçimde ikna ve idare edebilir. Yaptıkları her hareketi kolayca haklı çıkarabilir ve buna bir açıklama getirebilirler.
İkizler Burcu Mizacı:
İkizler Burcunun olaylara hemen tepki verebilme yetenekleri vardır ve bunun bir sonucu olarak, oldukça gergin bir mizaçları vardır. Güçlerinin yettiği her şeyi bir kerede yüklendiklerinde gergin bir yay ile karşılaştırılabilirler. Gerçek şu ki, değişik durumlarla karşılaşmaktan ve insanları gerginliklerine katmaktan keyif alırlar, bu da onların neredeyse sürekli yay gibi gergin olmaları anlamına gelmektedir. Yine de, sıkılırlarsa ve araştıracak hiçbir şey bulamazlarsa, aynı duygulara tekrar kapılırlar, heyecana ve çeşitliliğe ihtiyaç duyarlar. Bu, İkizler Burcu ikilemidir, zıt duygularını, düşünmeden hareket eden, kolay heyecanlanan yapıları nedeniyle sürekli olarak çarpıştıracaklardır.
İkizler Burcunun Derinlikleri:
İkizler Burcunun çöküş nedenlerinden biri, yüzeysellikleridir. İkizler, bir insanın gerçek kalitesine derinlemesine bakmak yerine, kendisine davranışından yola çıkarak yargılayacaktır onu. Bu, İkizleri insanlar hakkında yanlış izlenimlere kapılmaya sürükler ve ilişkilerde sorunlara neden olabilir. İkizler güvensizlik ve karamsarlık hislerine sahip olabilmelerine rağmen bunun yakın arkadaşları ya da aileleri hariç, diğer insanlar tarafından görülmesine asla izin vermezler. İkizler Burcu genellikle herkesin, onların her zaman mutlu olduklarını, çok iyi idare ettiklerini ve gerginliğin onları hiç etkilemediğini düşünmesini isterler.
Kısaca İkizler Burcu:
İkizler Burcu insanları çok yönlüdürler, hem zihinsel hem de fiziksel olarak çeviktirler. Enerji ve yaşam gücü ile doludurlar, sözler konusunda beceriklidirler. Çok akıllı insanlardır ve her duruma, kişiye uyum sağlayabilirler. İkizler Burcu meraklıdır ve her zaman çevrede neler olup bittiğini bilmek ister. Arkalarına yaslanıp dünyanın geçip gitmesini izleyecek kişiler değildirler, onlar hayatın içine karışmak isterler. Bu, İkizleri bazen her işe burnunu sokan kişiler yapar, kendi icraatlarını pek kafaya takmazlar! Bunun nedeni iletişim kurmaktan gerçekten keyif almalarıdır, iletişimden diğer tüm burçlardan daha fazla keyif alırlar, onlar bir insanın sahip olabileceği en sosyal yaşama sahiptirler. İkizler sürekli konuşabilir; ama söyleyecek ilgi çekici şeyleri vardır, konuşmaları anlamsız bir gevezelik değildir. Olgular üzerine ilgi çekici fikir ve düşüncelere sahiptirler ve akıllarından geçeni söylemekten çekinmezler. Her zaman bilgilidirler ve en son çıkan ilginç dedikodular için görülecek kişilerdir. İkizler sabırsız oldukları için, başka düşünce ya da fikirleri keşfetmek için kolayca konu dışına çıkarlar. Yüzeyseldirler, bir şeyin içine girmeden ve onu tam olarak keşfetmeden onun hakkında fikir geliştirirler. Bu, onları her şeyi bildikleri düşüncesine sevkedebilir, ki bunu çoğu zaman yaparlar; ama zihinleri, ince detaylarla ilgilenmek için fazlasıyla yoğundur. Sıradanlık ve can sıkıntısı İkizlerin en büyük korkularıdır.
Bir İkizler Burcu Kadını ile Birlikte Olmak Nasıldır:
İkizler kadını gerçekten büyüleyicidir. Yine de onunla birlikte olmak, kayıtsız doğalarından dolayı, gerçek bir ilişkiden çok bir arkadaşlık ilişkisi gibi gelir. Bu, zorunlu olarak bir dezavantaj değildir, romantik duygulardan çekinen, kayıtsız bir erkek için o, mükemmel kadındır. İkilemlerin burcu olmasından dolayı, size tam anlamıyla bir meydan okuma sunar. Bir yandan bakılmaya, sevilmeye ve beslenmeye ihtiyaç duyar, diğer bir yandan da uyarılmaya ve yeniliğe. Çok çaba gerektirir ve isteklerini yerine getirmezseniz, bir sonraki macerasına doğru yola çıkmak için epey hızlı bir şekilde ayrılır. Onu sürekli ilgili tutmak bir mücadeledir, ama tamamen imkansız da değildir, bu yüzden uyarılmayı ve mücadeleyi seven erkekler için mükemmel kadınlardır. Pratik zekalı bir eşe ihtiyaç duyar, duyguları ve fikirleri kurcalamaya ve kışkırtmaya eğilimlidir, zihinsel olarak ondan daha yavaş olan kişilerin zeka kıvraklığı bakımından ona yetişebildiklerinden emin olmaları gerekir, yoksa çok çabuk arkada kalırlar. Erkekleri bir çizgi üzerinde tutmaya çalışır, ama tamamen acımasızca değil, sadece erkeğin, onun ilgisine ve zamanına layık olup olmadığını değerlendirmektedir; çünkü zeki olmayan bir erkekle harcayacak zamanı yoktur. Onun onayını aldığınızda, kolayca kıskançlaşabilir. Kıskanç olmasının sebebi şudur; eğer bir erkeğe kalbini açacaksa, ki bunu nadiren yapar, aldanma ya da incinme riskini almak istemez. Eğer bir İkizler kadını ile birlikteyseniz ve sizi kıskanıyorsa, gerçek aşk için doğru yoldasınız demektir. İkizler kadını; gösterdiğiniz çabaya değecek, son derece heyecan verici kadınlardır, onu sonsuza kadar hatırlarsınız.
Bir İkizler Burcu Erkeği ile Birlikte Olmak Nasıldır:
O harika bir flörttür; çekici, akıllı, eğlenceli, zeki, konuşkan, yaratıcı ve maceraperesttir. Ona ayak uydurabileceğinizden emin olun. İkizler erkeğinin yaşama sevinci, enerjisi ve coşkusundan dolayı kadınlar onlara doğru çekilirler. Onun kalbini kazanmayı deniyorsanız bir mücadele etmeniz gerekir. Onu kazanmayı ve tamamen kendinize saklamayı amaçlamayın. O değişkendir ve kendini yönlendirir. Kendisinin bir kadın tarafından bağlanmasına ve yönetilmesine izin vermeyecektir. Onun tutkulu aşığı değil, hayat arkadaşı olacaksınız. Kadınları çok sever ve onları ikna etmekte, kendi istediği gibi yönlendirerek parlak zekâsı ile onlarla birlikte olmakta çok başarılıdır, istediğini elde edene kadar hiçbir şey söylemeyecektir. O, baştan çıkarma üstadıdır. Eğer kısa süreli harika bir ilişki arıyorsanız, İkizler erkeği sizin için en iyi tercihtir.
İkizler Burcu Nasıl Etkilenir:
Konuşmayı sevin, İkizleri etkilemenin ilk kuralı budur. Bahsettiğiniz şey hakkında bilgili de olun; çünkü İkizler Burçları akıllıdırlar ve birçok şey hakkında pek çok bilgiye sahiptirler. Eğer belli bir konuda uzmansanız, bunu ona öğretin, onları etkileyeceksiniz; çünkü bu, ‘her şeyi bilir burcu’, genellikle birçok konudaki ince detayları bilmez, öğrenme zahmetine katlanamayacak kadar meşguldür. Aklınızdan geçeni söyleyin, onlara dostça bir çekişme ile bağlanın ama asla çok tutucu olmayın, bunu sıkıcı bulurlar. İkizlere karşı dürüst ve sadık olun, güvenleri bir kez sarsıldığında genellikle bir daha asla kazanamazlar. İkizler ile birlikte olmak kolaydır, herhangi bir aktiviteyi herhangi bir yerde yapacaklardır. Sadece eğlenin, sanki bir arkadaşla birlikteymişsiniz gibi; çünkü İkizlerin oldukları şey, iyi bir arkadaştır.

__________________
Ela isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla