Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.08.2013, 16:30   #1 (permalink)
Ela
Boşver gitsin...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Aslan Burcunun Tüm Özellikleri

Aslan Burcunun Tüm Özellikleri





Aslan Burcunun Güçlü Yönleri:
- Kendinden Emin
- Hırslı
- Cömert
- Sadık
- Cesaret verici

Aslan Burcunun Zayıf Yönleri:
- Gösteriş Meraklısı
- Zorba
- Aşırı Duygusal
- İnatçı
- Kibirli
Aslan Burcu ve Bağımsızlık:
Aslan oldukça bağımsız bir burçtur; fakat kontrol edecekleri bir şeye ve kendilerine hayran olacak, onları takdir edecek birine ihtiyaç duyarlar. Tek başlarına mutlu olma yetisine tamamen sahiptirler; ama yine de bir seyirci kitlesine ve onları örnek alacak takipçilere sahip olurlarsa çok daha mutlu olurlar. Yalnız olmamayı tercih ederler.
Aslan Burcu ve Arkadaşlık:
İnsanlar, Aslan Burcunun yaşama sevincinden ve sıcak kanlı oluşlarından çok etkilenirler. Aslanlar bir kişinin moralini düzeltme ve zor zamanlarda onu cesaretlendirme yeteneklerine sahiptirler. Coşkuları insanları çeker, Aslanlar çok sosyal insanlardır, onlar böyle olmak istedikleri için değildir bu durum; insanlar her zaman doğal olarak onların çekimine kapılır ve etrafını sararlar. Aslanlar sevilmesi zor insanlar değildirler, tamamen dengeli, gerçekçi insanlardır. Asla geçmişe bağlı değillerdir ve siz böyleyseniz sizin tuhaf olduğunuzu düşünürler. Bazı Aslanlar çok fazla kendine düşkün ve bencil olabilirler ama ihtiyacı olan birine yardım etmek için hiçbir zaman aşırı kendini düşünen insanlar değildirler. Arkadaşlarının bir dediğini iki etmezler ve onlara çok iyi davranırlar. Bir Aslan, olabilecek en iyi arkadaştır. Kin beslemezler ve çok affedicidirler. İnsanların farklılıklarına saygıları vardır ve bunları anlayışla karşılarlar.
Aslan Burcu ve İş:
Eğer idare ve kontrol onlardaysa, iş ilişkileri Aslanlar için kolay ve başarılıdır. Bu, işyerinde ‘Aslan Burçları üstün bir pozisyonda olmalı mıdır’ anlaşmazlığına neden olabilir; ama onlar güçlü başarılı olma dürtüleri sayesinde er ya da geç genellikle bu pozisyona gelirler, bir başka deyişle, onlar harika liderlerdir; çünkü kontrol sahibi oldukları yer onların krallığıdır ve bu konuda çok başarılılardır. İnsanlarla anlaşma konusunda müthiş bir yeteneğe sahiptirler ve tek başlarına olduklarındakinin tersine, bir grup içinde en iyi biçimde çalışırlar. Bir grup ortamında çok diplomatik olabilirler ve insanları iyi görevlendirirler, bununla birlikte Aslan emir almayacaktır. Emir vermeleri gerekir ama coşkuları ve neşelerinden dolayı diğer insanların bir Aslandan emir almakla ilgili bir sorunları yoktur; çünkü Aslanlar asla küçümsemezler ve diğerlerine saygıyla ve eşit davranırlar. Aslanlar çok dramatik, içgüdüsel ve ölçüsüzdürler ve bu iş dünyasına yansır. İşyerinde bir etki, farklılık yaratırlar ve tüm unsurları uyumlu halde tutar, sorunları daha etkileri hissedilmeden ortadan kaldırırlar. Eğer iş başarısızlıkla sonuçlanırsa bu, Aslanın başarısız olduğu anlamına gelir, bu yüzden başarısız olmamaya son derece kararlıdırlar. Aslan Burcu, tüm burçlar içinde en çok verici olandır. Bunun üstesinden gelemeyeceklerdir; fakat kendilerini de olabildiğince lüksle donatacaklardır. En iyisi varken daha kötüsü ile asla yetinmeyeceklerdir.
Aslan Burcu Mizacı:
Aslan Burcu yeniyi ve olağanüstü olanı sever; durgunluktan, değişmeyen sıradan şeylerden nefret ederler ve eğer karşılaştıkları şey buysa hemen kendi oyunlarını ve heyecanlarını yaratırlar. Bu, Aslanları, sadece canlılıklarını ve coşkularını tatmin etmek için, aniden yeni bir durum yaratmaya yatkın kılar. Aslanlar ümitsizlik ve talihsiz olaylardan kaynaklanan tüm hisler karşısında kendini toparlama konusunda şaşırtıcı bir yeteneğe sahiptirler. Mutsuz olmayı sevmezler, bu onların gururlarını incitir, bu yüzden sorunları ele alır ve işleri yoluna koyarlar. Aslanlar, emir almayacak ve buna yanaşmayacak, diğer güç merkezi olan insanlarla ters düşebilirler, Aslanlar fikirlerini değiştirmeyeceklerdir, diğerlerinin fikirlerini anlar ve kabul ederler ama insanların düşüncelerini kendilerine dayatmalarını kabul etmezler. Aslan çoğu zaman bakım gerektiren, şımarık çocuk mizacına sahiptir; ancak bu yönleri sadece, biri krallıklarının sınırlarına ayak bastığı zaman görünür. Mülkiyetçi anlayışlarından dolayı bu şekilde davranırlar.
Aslan Burcunun Derinlikleri:
Aslan Burçları oldukça hassastırlar ama bunu çok iyi gizlerler. Aslanlar övgüyü ve pohpohlanmayı severler, benlikleri saygıya ve hayranlığa gereksinim duyar. Aslan Burcu gurur ile dolup taşar. Bu, onların bencil olmalarına neden olabilir ama Aslan kalbinin sıcaklığı bunu kontrol altında tutar. Eğer Aslanların seyircileri (ayrıca arkadaşları diye de bilinirler) ihtiyaç duyulan takdiri sunmazlarsa, Aslanlar bunu istemek için fazla gururlu davranırlar ve incinmiş benliklerinden dolayı acı çekerler, ama kimse bunu bilmez ve sessizce acı çekmeye devam ederler. Aslanın sırrı, ihtiyaç duyulmaya ihtiyaç duymasıdır.
Kısaca Aslan Burcu:
Aslan Burcunun yönetici hayvanı aslandır, bu sembol Aslan Burcunu çok iyi temsil eder. Gösterisini yaptıkları ve her şeyden üstün tuttukları bir krallığa sahiptirler. Yüksek değere sahiptirler, onurludurlar ve özellikle kendilerine çok düşkündürler. Krallık; iş, ev ya da bir eş olmak gibi bir çok şey olabilir, ne olursa olsun yönetim onlarındır. Aslan her zaman ilgi odağıdır ve yeteneklerle doludur, sahne ışığında güneşlenmekten keyif alırlar. Bir Aslan her zaman varoluşunu hissettirir. Aslan Burçları enerji doludurlar, bu, diğer insanları mıknatıs gibi çeker. Diğerleri Aslanın zekâsından, cazibesinden ve söyledikleri gösterişli ve ilgi çekici şeylerden etkilenirler. Aslanlar asla en iyinin kötüsü ile yetinmezler. Sadece en iyiyi isterler, bu, lüks yaşamdan zevk almaları gibi bol bol para harcayabilmelerini sağlar, tüm bunlar büyük, görkemli Aslan Burcu tarafından kolayca elde edilmiştir. Toplumsal imaj Aslan için çok önemlidir, lüks mal varlıkları ve yaşam tarzı ile toplumsal imajları sürekli çok yüksek olur. Saygınlıklarını korumak için ne gerekirse yaparlar. Aslanlar çok cömert, nazik ve samimi insanlardır. Bir Aslan talihsiz bir olay yaşarsa, sert bir tepki verir; ancak kin besleyen bir insan değildir, kolayca affeder, unutur ve yoluna devam eder. Aslanlar, hayatta her zaman bir şeyleri yoluna sokmaya çalışırlar, abartılı duygulara sahiptirler ve günün sonunda bir şeyi başarıyla bitirdiklerini hissetmeye ihtiyaç duyarlar. Durumlara, geriye yaslanıp düşünmek yerine harekete geçerek tepki verirler, yine de düşüncesizce davranan insanlar değildirler, çünkü geleceğe bakar ve hareketlerinin sonuçlarını düşünürler.
Bir Aslan Burcu Kadını ile Birlikte Olmak Nasıldır:
İlk adım onlara övgüde bulunmak ve hayranlık duymaktır. Eğer bunları sizden almazlarsa ilişki asla yürümez. Onunla birlikteyken başka bir kadına bakmayın, gözünüzün ondan başka kimseyi görmemesi gerekir. Olağanüstü, harika ve tüm kadınlardan daha iyi olduğu için (kendisine göre!), başka kadınlarla mücadele etme fikri onun büsbütün keyfini kaçırır. Yine de siz, başka erkeklerle mücadele etmek için hazırlıklı olun. İsteyerek ya da değil, baş döndürücü karakterinden dolayı erkekleri kendine çeker. Harika bir eş olur, çünkü ölümsüz bir şefkat ve sevgi verir ve kendinizi gerçekten keyifli hissetmenizi sağlar. Nazik ve destekleyicidir, maceraperest yapıları ile, birlikte olması her zaman keyifli biridir. Aslan kadını egemen olacaktır. Ama tamamen değil, sürekli yolu gösterecek ve arzuladığı desteği kendisine verecek erkeğe ihtiyaç duyar; o, erkeğini arar. Şefkatli ve güçlü bir karaktere sahip ama aşırı kontrol düşkünü olmayan erkek için mükemmel bir kadındır Aslan kadını. Hayatlarındaki her şey hakkında tutkulu olan ve her konuda en iyiyi elde etmek için çabalayan birine ihtiyaç duyarlar, çünkü kendileri de öyledir.
Bir Aslan Burcu Erkeği ile Birlikte Olmak Nasıldır:
Aslan Burcu erkeği kolayca âşık olur ve bu, genellikle uzun sürmez. Bunun nedeni büyük ve harika bir aşk ilişkisine dair duygusal hayallerinin çabucak gerçekliğe dönüşmesidir. Aslan erkeği ayakları yere basan ve hayatın gerçeklikleri ile uyumlu bir kadına ihtiyaç duyar, dolayısıyla bu kadın gerçekliğe bağlı kalması için ona yardım eder. Aşk konusunda kayıtsız ve bağlantısız gibi görünebilir; ama durum böyle değildir, hayranlığa ve onaylanmaya ihtiyaç duyar ve eğer bunları alırsa, içinde büyük bir tutku hisseder ve partnerine olağanüstü şefkatli davrananan harika, neşeli bir eş olacaktır. Aslan erkeği kaya gibi sert, duygusuz bir kral gibi görünür ama aslında oldukça hassastır. İhtiyaçlarını karşılayan bir kadın ister ama aşırı bağımlılık gerektiren bir şekilde değil, çok müthiş olduğunu düşündüğü için bunu da hak ettiğini düşünür. Aslan erkekleri bencil olmaya meyillidirler ama içten içe son derece naziktirler ve istediklerini verebilen kadına verecek çok fazla sevgileri vardır. Aslan Burçları kendilerine uyan hemen hemen her kişi ve her türden kızla anlaşabilirler. Onun ihtiyaçlarını karşılayan, hatalarını hoş gören (o hatasız olduğunu düşünür) ve sürekli söylenmeyen kadın, açıkça görünüyor ki, onunla uzun süreli bir ilişki yaşama konusunda kesinlikle bir önceliğe ve şansa sahip olacaktır. Eğer ilişki uzun sürerse, kadının eninde sonunda ona dünyadaki en harika şey olmadığını öğretmesi gerekecektir.
Aslan Burcu Nasıl Etkilenir:
Hayranlık anahtardır. Onlara hayran olun ve size ait olsunlar. Aslan Burcu, ilgisi oldukça kolay çekilen bir burçtur, teklifleri almaya ve yanaşmaya meyillidirler. Onlara iltifatlar edin, hatta onları iltifata boğun; çünkü Aslan Burçları bir iltifatın çok ileri gidebileceğini asla düşünmez. Numara yapıyor olsanız dahi umursamazlar, tek kelimeyle ilgiye bayılırlar. Eğlenceli olun, Aslanlar eğlendirilmeyi ve gülmeyi severler. Eğer onları güldürmeyi başarabiliyorsanız, bu iyisiniz demektir. Aslan Burçları hayattaki muazzam şeyleri severler, onlara bir ziyafet ya da üst düzey bir kültürel etkinlik sürprizi yapın. Her zaman en iyinin de iyisini sunun ve asla ikinci sınıf bir şey teklif etmeyin. Hiçbir şeyin kendileri için fazla iyi olmadığını düşünürler, lüks olan her şeyi severler, bu yüzden şık ve güzel giyinin ve etkileyici Aslan Burcu ile şehirde güzel bir gece geçirin.

__________________
Ela isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla