Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.09.2013, 21:16   #1 (permalink)
FifiVePirtik
Tecrübeli Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kötü havalar

Kötü Havalar
Havaların iyice salaklaşmış olduğu bugünlerde insanlar da bu havaya uymaktan geri durmuyor. Servet-i Fünunculara gel de kız şimdi. Adamlar haklı, tabiata göre ruh haline bürünmek insanın doğasında var. " Hava çok kapalı içim kapandı." demiyor muyuz ya da havanın kara bulutlarla kaplandığı günlerde üzerimizde bir ton yük varmış gibi yataktan çıkmakta zorlanmıyor muyuz.

Bildiğimiz üzere milenyum çağı doğasıyla birlikte biz de bozduk kendimizi. Yaptıklarımız yetmiyormuş gibi içimizdeki pisliği saçtık doğaya. Şimdi de üç beş çevreci aman küresel ısınma var, iklimler yerinden oynuyor vs. diyerek ortaya atıyorlar kendilerini.

Üzgünüz çevreciler, kötü adamlar sizden baskın ve çoklar. Sizinkilerden çok daha fazla cezbedici teklifler sunuyorlar bizlere...

Siz ağaç dikin diyorsunuz, onlar facebook'ta kendi çiftiğinizi kurun toza toprağa bulanmadan diyor.
Siz hayvanları koruyun sevin diyorsunuz, onlar bırakın iti köpeği gelin vampir olun kurt adam olun bir tuşla gelişin zırh alın yaratığınıza diyor.
Siz kimyasal atıklara karşı çıkın diyorsunuz, onlarsa nazik popolarınızı sabitleyip dünyanın öteki ucuna kadar gidebilirsiniz diyor.
...

Vallahi kusura bakmayın sayın doğa severler biz rahatına düşkün adamlarınız. Öyle yok yağmur yağmadı, kış neden bu kadar geç geldilerle uğraşamayız biz. Hem bizim ilaçlarımız var suni gübrelerimiz de var. Bir attık mı hapı tamamdır; n'apalım sizin şifalı bitkilerinizi. Yok şu ot buna iyi geliyor, yok bu ot şuna. Böyle şeyler deyip bizim aklımızı karıştırmayın, içinde zaten sabit birkaç bilgi barındırıyoruz.

Çok konuşanın başı vurulur unutmayın çevreciler. Arınç'ın dediklerini de hiçe saymayın sakın. Zaman gazetesi köşe yazarı da ,doğal olarak, hak veriyor ona ve söze "Sayın Arınç haklı "Kanuni'yi Koruma Kanunu" çıkarmak gerekecek bu gidişle"diye başlıyor. Göreceksiniz çok bir şey kalmadı monarşiye, hatta bu gidişle talibana ulaşabiliriz bazılarına göre. Bu görüşleri abartılı buluyorum; amaç ortlığı karıştırmaktır ve bu amaç yine diğer amaçlardaki gibi hedefine ulaşmıştır.

__________________
Teşekkür Etmek için Beğen Butonuna Tıklayınız.
FifiVePirtik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla