Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.09.2012, 00:39   #21 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Burçlar Arası Uyum

Başak ile Yay


BAŞAK ERKEĞİNE GÖRE YAY KADINI

Yay kadını çok olumlu ve sizin için tam anlamıyla doğru insandır. Onun sözünü esirgemezliği tam size göredir. Siz de bazen dilinizi zor tutarsınız. Sizden ileride olduğu tek nokta cürettir. İş hayatında çok hırslıdır. Kariyeriniz pek iyi olmasa da size geride kaldığınızı hissettirmez.


Bayan Yay evdeki günlük rutin işler için pek sabırlı değildir. Bu durumda 'tam bir erkek' olmadığınız duygusuna kapılmadan ev erkeği rolünü oynayabilirsiniz. Yay kadınınız cinsel açıdan sizden çok fazla şey istemeyecektir. O bir erkekte fiziksel noktalardan çok, akla önem verir ve entelektüel olarak hiç fena sayılmazsınız.


Sağlığın bilincinde, ama biraz tembel bir Başağa, Yay kadınının sportif hareketlerinin yararı dokunabilir. Bırakın, uzun bir yürüyüş boyunca sizinle konuşsun, böylelikle ikiniz de uzun ve sağlıklı bir yaşama sahip olabilirsiniz.



YAY KADININA GÖRE BAŞAK ERKEĞİ


Farklı kişiliklere sahip olduğunuz için, hayata bakış açınız da farklıdır. Sakin Başak tipi, duygusal olarak, durgun sularda yol almayı tercih eder ve düşüncesiz, hareketli, doğayı ve sporu seven Yay kadınıyla pek ortak noktaları yoktur.


Cinsel yönden frekanslarınız uyuşuyor bu nedenle ****** mutluluk yarattığı söylenebilir ama yine de geride günün yirmi üç buçuk saati kalır. Sizin fikrinize göre o, fazla titiz, televizyon reklamlarındaki gibi pırıl pırıl bir ev isteyen ve abartılı bir şekilde temizliğe önem veren birisidir. Buna karşın siz, ev işinden çok daha mantıklı işleri ve değişim yönünden zengin bir hayatı tercih edersiniz.


Sizin neşeli ve aceleci davranış tarzınıza, nadiren ayak uydurmayı ister. Projeleri önceden düşünülmüş, inceden inceye hazırlanmıştır. Hiçbir kararı aceleye getirmez. Her fikrinizde bir kusur bulacak, bunun kime yararı olduğu sorularıyla sizi bunaltıp şüpheye düşürecektir. Bu ilişki için pembe bir gelecek olmadığı kabul edilse bile Başak erkeğinin olumlu yönleri de vardır; zihinsel yeteneklerini, engin bilgisini size bir şey öğretmeye ve hava atmaya kalkmadan karmaşık olay ve örnekleri anlatma sabrını, onun alacaklı hesabına kaydetmelisiniz.


İsabetli çözüm önerilen, sabrı ve güvenilirliği, onu işyerinde aranan biri, bazı görüşlere göre de ideal bir eş yapar. Onun ihtiras timsali olmadığı kesindir. Bunun için fazla sadıktır.


Başak erkeğiyle girdiğiniz ilişkide diğer kadınlarla ilişkilerini büyük olasılıkla bilemeyeceksiniz. Aldatmanın, kendisi için ne gibi sonuçlar doğuracağını bilir. Çok fazla inisiyatif sahibi olmanızdan hoşlanmayacaktır. Her şeyi beraber planlamak ister. Eğer Başak erkeğini iyi tanır ve onu severseniz, bu ilişkiye meydan okuyabilirsiniz.



YAY ERKEĞİNE GÖRE BAŞAK KADINI


Bu burçta doğmuş kadınlar arasında, hiçbir burçta olmadığı kadar çok evlenmemiş kadın vardır. Onun çekingen, utangaç ve ihtiraslı olduğu iddia edilir. Bunun nedeni, nadiren gerçek benliğini keşfetmeyi bilecek bir erkek bulabilmesidir. Siz doğru kişi olabilirsiniz. Eğer Başak kadınını anlamak istiyorsanız, onu mantığıyla hareket eden, soğuk biri olarak görmemelisiniz.


Sadece size güvenebildiği an, gerçek duygularını gösterecektir. İlişki konusunda ciddiyseniz, birbirinizden çok şey öğrenebilirsiniz. Hayatı kolay yönüyle algılayan bir tip olduğunuz için, bazen çok can sıkıcı olabilen dünya hakkında, onda olumlu düşünceler oluşturmalısınız. Buna karşın Başak kadını da bir yuvayı hoş ve zevkli hale getirmeyi deneyebilir, bu size çok da ters değildir. Eviniz zenginliğinizdir, burayı yönetecek, titiz bir düzen kuracak ve temiz olmasını sağlayacaktır.


Buna göre hareket edin ve ayakkabılarınızla silinmiş halı üzerinde gezinmeyin. Karşı gelinemez bir ahlak anlayışı vardır, **** onun için bir eğlence aracı olmaktan çok, üreme aracıdır. Bazen bu konuda gerçekten hayal kırıklığına uğrarsınız. Size göre en büyük faydası tutumluluğudur. Akıllı bir tüketici olarak parayı son derece dikkatli ve gerekli olduğu zaman harcar.



BAŞAK KADININA GÖRE YAY ERKEĞİ


Başak, Yay burcundan olan bir erkekte aradığını bulacaktır. Yay için özgürlük her şeyden önce gelir. Damarlarında çingene kanı akar. En iyisi, onun özgürlük isteğini kabul edin. Eğer ona ne zaman isterse gidebileceği hissini verirseniz, zamanla biraz durulacaktır. Ama buna güvenmemelisiniz. Böyle bir ilişki Başak için tehlikeli olabilir. Çünkü kişiliğinden fazlasıyla ödün vermek zorunda kalabilir. En iyisi siz bir Yay erkeğiyle görev ve hakların iddia edilmediği arkadaşça bir temelde kalın.


Çok şakacı ve iyi bir konuşmacıdır. Eğer kötü bir duruma düşerseniz, Yay arkadaşınız elinden gelen yardımı yapacaktır. Ara sıra yaptığı küstahlıklar, arkasında güvensizlik ve sinirliliğini saklamaya çalıştığı bir maskedir. Eğer yine de evlenmeye cesaret ettiyseniz, onun iyi aşçılığınıza gereken değeri vermemesine kızmayın. Evcimenliğe hiç değer vermez.




Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla