Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.09.2012, 00:39   #23 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Burçlar Arası Uyum

Boğa ile Aslan


BOĞA ERKEĞİNE GÖRE ASLAN KADINI

Aslan kadını da hemcinsleri gibi her erkeği delirme ve yıkılmanın kıyısına sürükleyebilir. Bunun sebebi sırf çok seçici olan zevki değil, daha çok bir erkeğe mutluluk verebilecek gibi gözükmemesidir. Nerede ne yapacağını tahmin edemezsiniz, sizi sıkıntılı durumlara sokmaktan hoşlandığını bile düşünebilirsiniz.

Bir Boğa ile Aslan arasında uyumlu ve uzun bir beraberlik olması için aralarında gerçekten çok büyük bir aşk olması gerekir. Aslan kadını birisine gerçekten ilgi duyarsa, onu tutkularıyla mutlu edeceği yatak odasına götürür. Birçok aslan kadınının kariyer tutkunu olduklarını ve erkeklerin çoğuna bunu kabul etmenin kolay gelmediğini de düşünün. Ona geleceği paylaşacağınızı kabul ettirirseniz aşkından ve sempatisinden emin olabilirsiniz. Kendini düzeltmeyi istemez ve zaptetmek için yapılan her deneme başarısızlıkla sonuçlanır.


ASLAN KADININA GÖRE BOĞA ERKEĞİ

Aslan kadınının coşkusu, Boğa erkeğinin sakin ve bilinçli stili ile ilginç bir kontrast yaratır. O, alışkanlıkların adamıdır, denenmemiş şeylere güvenmez ve değişimlere karşı şüphecidir. Aslan kadınına soğukkanlılık ve güven sunar, kadınsa onun mizah anlayışını sever ve onu ilginç bir tartışma arkadaşı olarak görür.

Kadının marjinal mobilyalar ve sanat tercihlerini paylaşırken aynı zamanda mutfakta kumandayı eline alan erkeklerdendir. Aslan kadınına, işindeki başarısı için takdir ve övgülerini ifade eder. Ortak ticari teşebbüsler, bu konumda başarıyla taçlandırılmışlardır. Taraflar ne istediklerim biliyorlarsa, bu mutlu bir ilişki olabilir.


ASLAN ERKEĞİNE GÖRE BOĞA KADINI

Boğa kadını, başlangıçta Aslan erkeğine biraz kapalı gelebilir, ama duyguları ve Aslanın kendisine karşı olan zaafları nedeniyle kalbine giden yolu bulmayı kolayca başarır. Aslanın anlayışsızlığı Boğa kadınım düşündürür ve anlama yeteneğinin az olduğu hissine kapılır.

Boğa kadını çok kurnazdır ve güçlü sezgileri vardır. Çok şehvetli bir kadındır ve kendisini Aslanın ihtirası tarafından sürüklenmeye bırakır. Bu noktada çok iyi uyum sağlarlar.

Boğa kadını onun kendisi için doğru kişi olduğundan eminse, erkek ondan her türlü fedakarlığı bekleyebilir. Boğa kadını kısa yatak hikayelerim ve yüzeysel maceraları sevmez. Ondan çok eminse, dış görünüşünü ihmal edip kendini bırakması mümkündür. Burada erkek güçlü bir ters etki yaratmalıdır.

Aslan erkeğinin aksine Boğa kadını yere çok sağlam basar. Çok gerçekçidir, hatta erkeğin zevkine göre belki fazla soğuk ve nesneldir. Erkeğin parlayarak daima merkezde durmasını her zaman kabullenmeyebilir. Aslan erkeğinin başına buyrukluğu ve Boğa kadınının kendini aratışı bu ilişkiyi kolaylaştırmaz.


BOĞA KADININA GÖRE ASLAN ERKEĞİ

Herhalde birbirlerini Boğa ve Aslan kadar iyi tamamlayan iki insan az bulunur. İkisi de diğerinin yetenekleri, zayıf noktalan ve hatalarından haberdar değildir. Buna rağmen ikisi de gerçekçi, yaşam hakkında sabit fikirli, güçlü, iradeli ve yumuşamaz bir yapıdadırlar. Bundan dolayı düşünce ayrılıklarına sonuna kadar kavga eder ve kendilerini savunurlar.

Aslan sizi samimi olarak seviyorsa ve siz de onun yelelerini okşuyorsanız, 'elinizden yemek bile yer'. Yine de siz tetikte olun. Onun çizdiği sınırları aşarsanız, kesinlikle bir pençe darbesi alırsınız. Yaralanırsa, yaralarını iyileştirmek için hazır bulunun. Bunun için size güvenli bir hayat sunar.

Her durumda mesleki kariyerinizden vazgeçmelisiniz, bunu haysiyetine yediremez. Bu kadarını hal ettiğine inanır. Aslan, el işlerinde çok yeteneklidir. Damlayan bir musluk tamiratından biraz şans isteyen ince işlere kadar evde yapamayacağı şey yoktur.

Büyük bir aileniz olmayacaktır. Ama o çocuklar için disiplinli ve adil bir babadır. Onun kendini gösterme isteğine 'izin vermelisiniz', buna kendi huzuru için ihtiyacı vardır. Böyle olursa iyi anlaşan mutlu bir çift olursunuz.

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla