Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.09.2012, 00:40   #24 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Burçlar Arası Uyum

Boğa ile Balık


BOĞA ERKEĞİNE GÖRE BALIK KADINI

Eğer Balık kadınının sıkıcı ruh çözümlemesinden ve şiddetli duygu fırtınalarından kurtulmayı başarırsanız, size çok uygun bir eş olacaktır. Çok romantik, aşk ve mutluluk özlemi içerisindedir ve sizin gibi prensip sahibi bir erkek arar. Canlılığınızdan hoşlanır ve işinizde de bunu devam ettirmenizi ister. Ama entrikalardan da sakınmaz. Bazen de kendi özel düş dünyasına kapanır.

Ona 'dikkat edecek' bir erkeğe ihtiyacı vardır. Çünkü düşüncesiz hareketlere meyillidir. Güzel şeylerden hoşlanır, bunlar onu mutlu eder ve hiç düşünmeden çok fazla para harcayabilir. İçinde kendinizi iyi hissedeceğiniz, iyi döşenmiş güzel bir eve son derece önem verir.

Balık kadını, çocuklarını doğumlarından olgunluklarına kadar koruyan iyi bir annedir. Balık kadını sınırlandırılmaya dayanamaz. Bu duyguyu ona asla yaşatmamanızı ister. Çocukluğunda yoksun olduğu şeylere çocuklarının da alışmasını ister, ama bazen hedefi şaşırır.


BALIK KADININA GÖRE BOĞA ERKEĞİ

Son burç olan Balıkta doğmuş kadınları mutlu edebilecek çok fazla erkek yoktur. Boğa kesinlikle sizi mutlu edebilecek erkeklerdendir. Eğer, bir Boğayı elde etmeyi başardıysanız, onu asla bırakmamalısınız.

Boğa erkeği kendinden emin ve güçlü bir eştir. Ama Koçun tam tersine, asla size hükmetmeyi veya sizi değiştirmeyi denemeyecektir. Sizi anlamasa da olduğunuz gibi kabul eder. Yine de bazen kıskanç ve sahiplenici olmasının tek sebebi, size olan aşkı ve dürüstlüğüdür. Bu, değersiz bir güç gösterisi değildir.

Huylarınız ve duygu gelgitleriniz sinirlerine dokunabilir. Buna dikkat etmelisiniz. Onun çapkın bir kadın avcısı olduğunu söyleyen kız arkadaşlarınızdan etkilenmeyin. Belki gençliğinde karşı cinse biraz düşkündü. Ama Boğa erkeğinin aradığını bulduktan sonra durulması çok şaşırtıcı değildir.


BALIK ERKEĞİNE GÖRE BOĞA KADINI

Boğa kadını, hemcinsi Koç kadını gibi mantıklı ve gerçekçi düşünür. Ama o, aynı zamanda tutkuludur da. Bu özelliğini, gezegeni Venüs'ten alır. Yani Boğa kadını dengeli bir kişiliktir.

Balık erkeği en baştan itibaren, onunla iyi anlaşacaktır. Boğa kadınının tutkusu her şeyden önce cinsel hayatınızı belirleyecektir. Bu alanda şikayet edilecek bir şey yoktur. Bilindiği gibi **** konusundaki uyum, mutlu bir beraberlik için önemli bir faktördür.

Günlük konularda aranızda sürtüşmeler çıkabilir. Çünkü Bayan Boğaya itiraz etmediğiniz sürece, günden güne diktatörleşecektir. En iyisi ikinizin de görev alanlarınızı tam olarak belirlemenizdir. Ona, hayatınızda tek başına karar vermek istediğiniz konular olduğunu açıklayın.

Boğa kadını bunu kabul etmeye hazırdır. Eğer Boğa kadını çok iyi anladığı ev işiyle uğraşırsa ve siz de evinizin ekmeğini kazanırsanız, aranız çok iyi olacaktır. Hayat geminiz dalgalı denizlere girdiğinde sığınabileceğiniz yer, evinizdir.


BOĞA KADININA GÖRE BALIK ERKEĞİ

Balık erkeği ilk karşılaşmanızda, size hassas ve ç****iz bir insan izlenimi verir. Onun kişiliği sizi şüphelendirmelidir. Durgun sular derindir. Ve bu burcu Neptün yönetir. Daima aykırılıklarıyla bilinen bir insandır ve her sabah sizi yeni bir fikirle karşılayabilir. Düşüncelerinizi sabırla dinler ama çoğu konuda sizin mantığınızla hareket edeceğini sanmayın. Sabrınızı korumak ve en yakındaki sivri bir aleti kafasına fırlatmamak için, sinirlerinizin dayanıklı olması gerekir.

Balık erkeği için, nasıl yaşadığı önemli değildir. Bu yüzden size işe yarar bir öğüt verelim: İşinizden ayrılmak istemiyorsanız bir Balıkla evlenin! En azından ayaklarınız üzerinde durursunuz -buna ihtiyacınız olacaktır- .

Çocuklarınızın iyi bir yere gelmelerini istiyorsanız, eğitim sorumluluklarını siz üstlenmelisiniz. Balık erkeği, hayatın bir çok yönünü anlamaz. Büyük bir olasılıkla ona bir emeklilik maaşı bağlayan ama onu ilgilendirmeyen bir işe girmeyecektir. Her zaman değişimi ve heyecanı seven kumarbaz ruhlu bir adam olarak kalacaktır.

Şanslıdır ve aldığı risk, genelde nakit para olarak ona geri döner. Onunla yaşam kolay olmayacaktır. Buna rağmen size çok kolay verebilecek romantik bir aşıktır. Siz yanındayken bile başkalarına kur yapar. Buna kolay kolay alışamazsınız.

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla