Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.09.2012, 00:51   #59 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Burçlar Arası Uyum

Yengeç ile Aslan


YENGEÇ ERKEĞİNE GÖRE ASLAN KADINI

Siz kendi başınıza yürümeyi tercih edersiniz. Ancak aşık olduğunuz kişi bir Aslan kadınıysa, kendinizi değiştirmek zorunda kalacaksınız. O, akıllı bir kadındır. Bu nedenle ona hiç bir şey öğretmeye gerek yoktur.

Sizin gibi içe dönük bir erkeğin kendisi için 'zahmetli' olacağını hemen anlar. Sonra da kendisine aşık olmanıza izin vermez. Her şeye rağmen evlenirseniz, evi idare edeceğini hiç sanmayın. O, daima yeniliklerin ve yeni tecrübeler edinmenin peşindedir. Kendini ruhsal ve fiziksel olarak canlı tutar ve siz Yengeç erkeği olarak ona nasıl ayak uyduracağınızı şaşırırsınız.

Eğer bir Aslan kadınına aşıksanız, onun ve kendinizin hayat tarzım devamlı değiştirmeye hazır olmalısınız. Aksi halde size olan ilgisini kaybedecektir. Aslan kadını severse, duygusal olduğu kadar fiziksel fedakarlıklarda da bulunur. O, tutkulu bir aşıktır ve duygusal birleşmenin tadını çıkarır. Burada tam anlamıyla bir alışverişten bahsedilebilir.


ASLAN KADININA GÖRE YENGEÇ ERKEĞİ

Yengeç erkeğinin kendinden emin davranışları ve araştırıcı tarzının arkasında hassas ve güvensiz bir ruh yatar. Aslan kadınının güvenini kazanıp, onu açması uzun sürecektir. Aslan kadını onun kalbini fethetmeyi başarırsa, Yengeç erkeği ona karşı içten ve sadık davranacaktır.

Yengeç erkeği kendisine yanaşıp, tüm ruhsal sıkıntılarını giderecek, bir eş arar. Aslan kadını, onu kendisini bulması için yönlendirebilir. Erkek daima ona minnettar kalacak ve onun iyi olması için düşünülebilecek her şeyi yapacaktır.

Çılgınlık Yengeç erkeğine göre değildir ve kadınının çılgın eğlencelere düşkünlüğünü nadiren paylaşır. Genel pasifliği bazı çatışmalara yol açabilir. Aslan kadını bazı ayrıcalıklara karşı açıktır. Yengeç erkeği, kadınının canlılığından biraz olsun etkilenirse, bu çok mutlu bir ilişki olabilir.


ASLAN ERKEĞİNE GÖRE YENGEÇ KADINI

Burada iki ayrı dünya bir araya gelir: Aslan erkeğinin dışa dönüklüğü ve Yengeç kadınının içe dönüklüğü. Bir tarafta basit, pratik bir dünya görüşü, diğer tarafta belirgin bir mistisizm.

Aslan erkeği, bu kadını asla anlamayacaktır. Belki bu çekingen ve muamma kızın rüyalarına girecek resmini, romantik kalbinin herhangi bir yerinde taşıyor olabilir. Beraberce mutlu olabilirler mi? Onun melankoli ve derin düşünme eğilimi, Aslan erkeğinin bitmez tükenmez yaşam sevinciyle uyum sağlayabilir mi?

Erkek, güvenini ve sevgisini kazanmak zorundaysa, onun için mükemmel bir aşık olacak, birlikte eşsiz duygular yaşayacaklardır. Eğer Yengeç kadını bir erkekte karar kıldıysa, ona sadık kalacak ve Aslan erkeğinin hatalarına inanılmaz bir sabırla katlanacaktır.


YENGEÇ KADININA GÖRE ASLAN ERKEĞİ

Bir çoğunun görüşüne göre, Aslan erkeği rüyalarınızın erkeği ve ideal eşiniz olabilir. Bu adamla ilişkiye girmek için son adımı atmadan önce, gerekli koşulların hazır olup olmadığını ölçüp biçmeniz gerek.

Aslan sahneye hayvanlar alemindeki babası gibi görkemli şekilde çıkar. Ama gerçekte kendine güvem eksiktir. Siz de ona kendine değer vermesi için yardım etmek yerme, daha çok kendinizle ilgilenirsiniz. Her zaman en büyük olduğunu düşünür ve öyle hareket eder.

Hata ve eksiklerini anlamak ve kabullenmek, Aslanların hiç aklına gelmez. Ama eksiklerini görüp bu konuda çalışan insanlardan hoşlanırlar. Ayrıca eksik olan alçak gönüllülükleri, size fazlaca sorun yaratabilir.

O, yola gelmek ve haksız olduğunu kabullenmek yerine, gerçeklen kendine ve 'amacına uyacak' şekilde 'çarpıtan' biridir. Sizin için imkansız değil, ama zor olan, Aslan erkeğinin cazibesine yenilmemektir. Eğer, kendisine uygun olduğunuza inanırsa, kaçış yolunuz yok demektir.

Karakterinize tamamen ters düşen şeyler yağacak ve yakında kendinizi tanıyamayacaksınız. Sizi öylesine etkileyecektir ki onun dediği her şeyi aynen yapacaksınız. Onun yanında kişiliğinizi kaybetme tehlikesi içindesiniz. Yine de yapısı, sizin üzerinizde pozitif bir etki yaratacaktır.

Sizi, sığınağınızdan çıkarır, tekrar zırhınıza bürünmenizi engeller. Aslan erkeği, daima her yerde, mesleki hayatında olduğu kadar özel hayatında da şef olmayı, emirler vermeyi ve emir almamayı ister. Bu ihtiyaca yanıt vermek için gönüllü hesaplarınıza dayanmalısınız. Çocukları sevmesine rağmen, çok fazla çocuk sahibi olmak istemeyecektir. Dört duvar arasında bir çocuk sürüsü tarafından bozulmayacak, düzenli bir hayatı sever.

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla