Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.09.2013, 11:31   #1 (permalink)
Ela
Boşver gitsin...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 19 Eylül 2013 Terazi Burcu Yorumu

19 Eylül 2013 Terazi Burcu Yorumu








Duygularınızın yükseldiği bir gündesiniz. Olaylardan gereğinden fazla etkileneceksiniz. Çalışmalarınızı planladığınız gibi sürdürürken çevrenizdekilerin yarattığı ba...zı karışıklıklar sizde keyifsizlik yaratacak. İş ve aile hayatınızda ağır sorumluluklar almak hoşunuza gidiyor ama işlerin bilerek üzerinize yıkılmasına da kızıyorsunuz.

Aşk Yaşamı : Sizin istediğiniz gibi davranmıyor diye bugün sevdiğiniz kişi ile ilişkinizi kesmeyi düşüneceksiniz ama keskin sirkenin küpüne zarar verdiğini unutmamalısınız. Aslında iyi giden bir ilişkiniz bu tür bir dğşğnceye kapılmanız çok yanlış.

İş Yaşamı : Çalışma hayatınızda daha işin başındasınız ama yaptığınız iş konusunda sağlam bir temeliniz var. Bu yüzden kendinize güvenin, olur olmaz nedenlerle duygusal zayıflıklar göstermeyin.

Para Durumu : Kafanızdaki düşünceleri hayata geçirmek için zamana ihtiyacınız var. Bu aralar para piyasası sizin isteklerinize uygun değil. Sabırsız davranırsanız, istedikleriniz gerçekleşmeyebilir.

Dikkat : Sakın şansınıza güvenip şans oyunlarına yüklüce para yatırmayın ve aşırı harcama yapma dürtülerinizi kontrol altında tutun.

__________________
Ela isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla