Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.09.2013, 11:41   #1 (permalink)
Ela
Boşver gitsin...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 19 Eylül 2013 Kova Burcu Yorumu

19 Eylül 2013 Kova Burcu Yorumu











Bir problemin üstüne, sonucuna yalnız katlanacağınız endişesiyle gitmiyorsunuz. Problemin içindeki diğer kişilerin, buna hazır olduklarından kuşku duymamanız gerekiy...or. Son günlerde içine düştüğünüz çekingenlik, sizi bu hafta terk edecek. Bu duygudan kurtulduğunuzda, çekingenliğinizle hesaplaşmalar içine gireceksiniz.

Aşk Yaşamı : Aşk yaşamınızda isabetli seçim yaptığınız şeklinde bir coşkunuz var. Bunu çevrenize onaylatma niyetleriniz abartı bir durum olarak değerlendirilebilir. Partnerinize zorlanma gibi gelebilecek davranışlardan kaçınmalısınız.

İş Yaşamı : İş ilişkilerinizin yoğun olduğu bir dönem. Bugünler içinde beklenmedik, yeni fırsatlar kapınızı çalabilir. Oldukça kritik görüşmeler, umudunuzu yitirdiğiniz bir beklentinizi yeniden gündeme getirecek.

Para Durumu : Sizden bir konuda parasal destek isteyen bir yakınınıza yardımınız olacak. Maddi durumunuzu düzeltiyorsunuz. Buna bazı yakınlarınız adına da memnun oluyorsunuz.

Dikkat : Bazı yenilenme düşünceleriniz, eksik bilgilenmelerle ivme kazanabilir. Bu bilgileri yerinde değerlendirmeniz gerekiyor.

__________________
Ela isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla