Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.09.2013, 16:46   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Soğuk Lipoliz bir saatte yağları yok ediyor

Soğuk Lipoliz bir saatte yağları yok ediyor

Yağ hücrelerini dokulara zarra vermeden yok ediyor, 4 cm kadar incelme sağlıyor...


Masa başı işler, araç kullanımı, katkı maddeleri, stres, metabolik sendrom gi derek insan bedenini tehdit eder hale geldi. Hızla kilo alıyoruz, belimiz kalınlaşıyor, spor yapacak vakit de bulamıyoruz. Zamanla yarışan günümüz insanını bu sorunlarından kurtarmak için de bilim ve teknoloji çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu çalışmalardan elde edilen yeni yöntem ise “Soğuk Lipoliz”.
Aslında soğuk lipoliz’min isim babası Dr. Erçin Özüntürk. Çünkü cihazın adı Zeltig. Zeltig cihazıyla yapılan bölgesel inceltmeyede CoolSculpting deniyor. Dr. Özüntürk tarafından Soğuk Lipoliz olarak literatüre geçen yöntemi, Dr. Özüntürk Nişantaşı’ndaki merkezi Erlamer’de nisan ayından beri uyguluyor. İşt Dr. Erçin Özüntürk'ten kadın ve erkeğin korkulu rüyası bölgesel yağları eritmenin yolları..


Yöntemin özelliklerini anlatır mısınız?
Bu konuda en son teknoloji ise, ‘Soğuk Lipoliz Yöntemi’dir. Bu yöntem, bugüne kadarki yöntemlerden daha gelişmiş ve farklıdır. Vücutta istenmeyen yağ birikimi olan bölgelerdeki yağları, belirli dereceye kadar, etraftaki diğer dokulara zarar vermeden soğutarak ve vakum yaparak, zarlarını eritip vücudun çöpçü hücreleri olan makrofajlar tarafından emilerek yok edilmesi esasına dayanan bir vücut biçimlendirilme tedavisidir.
Hasta acı ve ağrı duyar mı?
Hayır. Yöntem gayet kolaydır; Cihaz, özel bir başlığa sahiptir. Yağ eritilmesi istenen bölgeye bu özel başlık yerleştirilerek tedaviye başlanır. Başlık konulduğu bölgeye vakum yaparak soğutur, herhangi bir acı, ağrı duymadan 1 saat boyunca tedaviye devam edilirken, hasta bir yandan dinlenir. 1 saat sona erdiğinde, cihaz işlemi durdurur ve hasta hemen normal hayatına geri dönebilir. Tedavi olması istenen bölgeye sadece 1 kez, gerekirse 2 ila 4 ay sonra 1 kez daha uygulama yapılır. Sonuçlar uygulamadan hemen sonra çok hafif olarak başlar ve en iyi sonuçlar 2 ila 4 ay sonrası alınır.
Uygulama esnasında, işlerinizi bilgisayardan takip etmeye devam edebilir, film izleyebilir, telefonda konuşabilir, kitap okuyabilirsiniz.
En çok hangi bölgelere uygulanır?
Şu anda ki başlık ları ile üst ve alt karın bölgeleri, basenler, bel yan yağları, sırt bölgeleri, basenler, iç bacaklarda çok ba şarılı sonuçlar alınmakta dır. Öy le ki, vücut şekillendir me ve bölgesel incelme konusunda hem kadın hem de erkeklerde uygulanan yöntemle 2-4 santimetre arasında incelme sağlamak mümkündür.
Herkese uygulanır mı?
Hamilelere ve 18 yaş altındakilere uygulanmaz.

Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla