Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.09.2013, 11:56   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart En güzel Balayı Adaları - Tatil yapılacak En Güzel Adalar

En güzel Balayı Adaları - Tatil yapılacak En Güzel Adalar



Zanzibar Adası
Zanzibar Adası, Tanzanya’ya bağlı, Hint Okyanusu’nda yer alan bir adadır. Bembeyaz kum, turkuaz renkli deniz, yüzlerce tropik meyve ve baharatı ile ön planda olan ada, balayı çiftleri için çok tercih edilen yerlerden biridir. Sıcak ve cömert bölge halkı, muhteşem doğal güzelliği ve yemyeşil toprakları ile Zanzibar Adası her yıl milyonlarca turisti kendine çekmeyi başarıyor.





Bali Adası
Bali Adası, Endonezya’nın en ünlü adasıdır. Karlı dağları, el değmemiş tropik ormanları, tertemiz denizi, pırıl pırıl kumları ve volkanlarıyla adeta tüm doğal güzellikleri bir arada burada görmek mümkün. Muson yağmurlarının tatil zamanını belirlediği adayı turistler daha çok Mayıs-Ekim arası tercih ediyorlar.






Karayipler
Karayipler, uzun yıllardan beri balayına gitmek isteyen çiftlerin en gözde tercih yerlerinden birini oluşturuyor. Uzun bir kumsal, gök mavisi deniz ve tertemiz havasıyla Karayipler, tatil için en uygun yerlerden biri. Aralık ayından Mayıs ayına kadar bölgede yaz mevsimi yaşanmaktadır. Bu nedenle turistlerin en çok tercih ettikleri zamanlar da Aralık-Mayıs arasıdır.


__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla