Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.09.2012, 07:13   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Saçlarınıza Keratin İle Hayat Verin

Yıpranmış saçlarınız var ve bir çare bulamıyorsanız hiç düşünmeden keratin bakımını saçlarınıza bir uzman tarafından uygulatın.

Keratin bakımı yıpranmış kopmuş veya daha önce "perma" gibi işlem görmüş saçlarınızı onarmakla birlikte kıvırcık veya dalgalı saçlarınızın 3-4 ay boyunca düz kalmasını sağlıyor. Eskiden sadece işlem görmemiş sağlıklı saçlara uygulanabilen düzleştirme yöntemleri Brezilya Keratin Bakımı sayesinde artık işlem görmüş yıpranmış saçlara da uygulanabilmektedir!
Keratin bakımı yıpranmış saçlar için; belli seans aralıklarıyla uygulanan saç onarım işlemidir.

Keratin ne işe yarıyor?

Keratinin başlıca kullanım amacı yıpranmış saçlara bakım yapmak. Esneyen güçsüz koparak dökülen her tür ve yapıdaki saçın sağlamlaşmasını ve hayat kazanmasını sağlayan Brezilya keratini zaman içerisinde defrize saç renginin açılması boyanması gibi işlemler nedeniyle saçın kaybettiği keratini sıvı keratin yüklemesiyle saça geri kazandırıyor.
Brezilya keratini klasik saç maskesi ile yapılan saç bakımlarından çok daha etkili ve ekonomik. Uygulama süresi 20 dakika gibi kısa bir süre olmasına rağmen saçta kalma süresi çok daha uzun 6 aya kadar etkisini koruyor. Saçlara yüklenen sıvı keratin saç telinin etrafını sararak dış etkilere karşı bir zırh görevi görüyor. Ayrıca Brezilya keratini kullanılarak uygulanan Brezilya fönü de bakım işleminin yanı sıra saçların düzleştirilmesini ve 6 ay süresince fönlü görünüm kazanmasını sağlayan bir işlem. Elbette keratini saçlara uygulamak için Brezilya fönü yaptırmanız gerekmiyor sadece sıvı keratin ile bakım yaptırabilirsiniz.

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla