Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.10.2013, 12:01   #1 (permalink)
Ela
Boşver gitsin...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 02 Ekim 2013 Koç Burcu Yorumu

02 Ekim 2013 Koç Burcu Yorumu













Bugüne iyi başlayacaksınız fakat ilerleyen zamanlarda bazı gerginlikler olabilir. Kendinizi daha iyi tanımak için arkadaşlarınızla vakit geçirmelisiniz. Öte yandan ...uzun bir süredir beklediğiniz önemli bir haber bugün size ulaşabilir. Bu haber belki sizin için bir umut kaynağı fakat yaratacağı fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

Aşk Yaşamı : Sevgilinizle süren kavgalar bugün bir anda bir gelişmeyle umutlara dönüşebilir. Belki de tek sorununuz birlikte fazla vakit geçirememekti. Bundan sonra sevgilinize daha fazla zaman ayırın.

İş Yaşamı : İş arkadaşlarınızla bazı ortak çalışmalara yönelebileceğiniz bir gündesiniz. Yeni projeler üretebileceğiniz gibi farklı iş alanlarıyla tanışma olanağınız da olacaktır.

Para Durumu : Siz alış verişlerin adamı olabilirsiniz fakat bunu dengelemekte güçlük çekiyorsunuz. Özellikle önümüzdeki aylarda bütçenizi dengeleyebilmek sizin için daha da bir önem kazanacak.

Dikkat : Sağlığınıza çok dikkat etemeli ve gereksiz streslerden uzak durmalısınız. Kısa bir tatile çıkmayı düşünebilirsiniz.

__________________
Ela isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla