Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.10.2012, 16:36   #25 (permalink)
Narsinha

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Evcilkuşlar

Gri Kanatlı Gök Mavisi Muhabbet Kuşu Temel Özellikleri
Muhabbet kuşlarının basit renklerindeki de---gıs---meler, kanatlarındaki çeşitli haleler eşlik etmiştir. Bu grubun benzer çeşitleri, kahverengi hareleri olan tarçın muhabbet kuşu ve sarı hareleri olan sarı kanatlı muhabbet kuşudur.

Beslenme ve Barınma
Bu kşa standart olan muhabbet kuşu yemi karışımı veya kendi karışımınızı, küçük miktara yeşil gıda karışım ve ıslatılmış akdarı döküntüleri ile yavrular büyürken yumuşak gıda verilmesi tavsiye ederiz.

Eğer kuşahane iyi korunaklı ise, de---gıs---ken iklimli bölgelerde bu kuşuları tüm yıl boyunca dışarıda tutabilirsiniz, fakat sıcaklık çok düşerse ısınmaları sağlanmalıdır.

üreme
üremeye hazır olunduğunda, çifti folluğu olan üreme kafesine yerleştirin. Bu kuşları düzenli olarak eşleştirmekten kaçının, çünkü yavrularının hareleri koyulaşıp ayırıcı şablonlarını kaybedebilir. Tek çare olarak, açık ve koyu hareleri olan kuşları eşleştirip, istenilen ortalama işaretlemeye sahip yavruların üremesi denenebilir. Buna reğmen bazı de---gıs---ik tipler oluşabilir. Hatta bu aynı yuvadan gelen yavrular arasında bile olabilir

Narsinha isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla