Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.10.2013, 11:39   #1 (permalink)
Ela
Boşver gitsin...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 10 Ekim 2013 Yay Burcu Yorumu

10 Ekim 2013 Yay Burcu Yorumu












Sabah saatleri bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Güne keyifsiz bir başlangıç yapacaksınız ve çeşitli sıkıntılar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Özellikle evinizle ve ailenizle ilgili konular gündeme gelebilir ve canınızın sıkılmasına yol açabilir. Akşam üzeri saatleri ise bir çok açıdan rahatlayacaksınız ve kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Düşünceleriniz açık ve pratik hayatınıza ilişkin bazı kararl...ar verme aşamasına gelebilirsiniz. İlginç bazı iletişimleriniz olabilir yada beklediğiniz bir haber bugün gelebilir. Girişimlerinizi akşam üzeri saatleri yapmalısınız.

Aşk yaşamı: Duygusal açıdan sabah saatleri bazı sorunlar yaşayabilirsiniz ve kendinizi gerilimli etkilerin altında hissedebilirsiniz. Geleceğinize yönelik kaygılar yaşama ihtimaliniz olacaktır ve sevdiğiniz insanla aranızdaki iletişimlerde kopukluk olabilir. Akşam üzeri saatleri ise duygusal açıdan kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz. Duygusal açıdan belli bir canlanma yaşayacaksınız ve duygusal enerjinizi pozitif olarak kullanabileceksiniz. Duygusal konularda girişimde bulunmayı düşünüyorsanız akşam üzeri saatlerini tercih etmelisiniz.

İş yaşamı: Günün ilk yarısında iş yaşamınızda çeşitli engellemeler ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu durum gergin davranmanıza sebep olacak ve çevrenizden uzaklaşmanızı sağlayacaktır. Özellikle birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Detaylarla uğraşmak canınızı sıksa da bugün ayrıntılara biraz daha dikkat etmeye çalışın. Öğleden sonra ise işinizle ilgili olumlu gelişmeler olabilecektir ve girişimlerinizde başarılı olabileceksiniz.

Para durumu: Maddi konularda sabah saatleri bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz ve ödemelerinize ilişkin sorunlar gündeme gelebilir. Akşam üzeri saatlerinde ise maddi olarak rahatlayacaksınız.

Dikkat: Akşam saatleri oldukça keyfili etkiler altında olacaksınız ve isteklerinize kavuşmak için girişimlerde bulunabileceksiniz

__________________
Ela isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla