Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.10.2013, 11:24   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Teresa Medeiros - Güllerin Fısıltısı Kitap özeti

Teresa Medeiros - Güllerin Fısıltısı Kitap özeti

Bir nefretten büyük bir aşk doğdu Teresa Medeiros'un büyüleyici kaleminden unutamayacağınız bir aşk romanı
Zenginlik ve aşırı sevgi içinde dünyaya gelmiş, Cameron Klanı'nın prensesi Sabrina, güzelliği ve neşeli ruhuyla etkileyemediği tek bir canlıya rastlamamıştır.Ailesi onu her zaman koruyup gözetmişti.
Sabrina o gece olacak olanları merakla beklemekteydi. Yıllardır görmediği ve babasının ezeli düşmanın oğlu Morgan kaleye geliyordu. Morgan McDonnell'la Cameron klanının reisi ile bir anlaşma yapmaya k için gelmişti. Halkının ona ve hayatta kalmak için yiyeceğe ihtiyacı vardı. Ama Sabrina ile karşılaşmak içinde farklı arzular uyandırmıştı. Eğlenceler devam ederken bir saldırı olur ve Morgan adamlarından biri yaralanır. Olaylar mahkeme kurulmasına kadar gider ve olayın tüm sorumluluğunu Sabrina nın babası üstlenir ve Morgana düzinelerce kotun ve birde en önemli şey olan kızını verir. Sabrina buna karşı çıksada onunla evlenmeye razı olur.
Morgan yeni gelinini yaşadığı kaleye getirir. Sabrina kalenin çok kötü bir şekilde olmasından dolayı hayal kırıklığına uğrar. Ama bunu ona belli etmemeye çalışır. Aniden ortaya çıkan Morgan eski sevgilisi ise her şeyin üstüne tuz biber olur.
Morgan durmadan dinlenmeden klanı için yaşam koşulları bulmaya çalışmaktadır. Ama sabrina ile asla bir arada olmamaktadır. Klandaki herkes Sabrina ya hayrandır ama onun sevmeyenlerde vardır tabi. Sabrina kocasına yaklaşmak için türlü yollar denemeye başlar. İstediği onunla iyi bir evliliği olmasıdır ama Morgan ondan uzak durmakta ama başka bir kadına da ilgi duymamaktadır. Sonunda Sabrina dayanamaz ve bir plan yaparak çok ***** bir elbise ile onun karşısına çıkar. Morgan onu görünce afallamıştır ama aynı andada çok kızmıştır. Onu odasına götürü ve çok kızar. Morgan karısı ile vakit geçirmeye başlar ve gecelerini ona ayırır. Onunla santraç oynar-onun kitap okumasını dinler ve ona iyice aşık olur. Sonunda kaçındığı şey olur ve bunu engel olamaz.
Sabrina kaleye bir düzen getirmeye başlamıştır. Herkes kalenin düzeninden memnundur. Bir gün Morgan kale dışında iken sabrina ona karşı olan bir plandan haberi olur ve ona haber vermek için atı ile yanına gider. Ama ona ulaşamadan kaza gerçekleşir ve attan düşer. Morgan onu zorlukla kaleye götürür. Kendisine karşı tuzak hazırlayanları cezlandırır ama karısı kötü durumdadır. Sabrina günler geçtikçe iyileşmeye başlar ama bir sorunda ortaya çıkar artık o yürüyememektedir. Morgan onu artık mutluluğu için kaleden uzak tutmak ister ve ailesinin yanına gitmesi için elinden geleni yapar ve sonunda sabrina yı babasına teslim ederek onu evine yollar. Sabrina Morgan a çok öfkelidir ve ona aşık olduğundan dolayı çok üzgündür. Günleri iyileşmeye çalışarak geçirirken mutsuzluluğa artmaktadır. Artık hayatının bir anlamının kalmadığını düşündüğü vakit ailesi onu başka bir şehre toparlanması için gönderiri.
Morgan karısını gönderdiği için çok pişmandır. Onu geri kazanmak istemektedir.Bunu gerçekleştirmek için sabrina nın babası ile görüşmeye gider. Ama Sabrina nın kötü bir ruh halinde olduğunu duymak onu üzmüştür. Sabrina için değişmeye karar verir ve bir centilmen olmak için derslere başlar.
Sabrina yoğun tedavilerden sonra yürümeye başlamıştır. Ama yinede çok mutsuzdur. Ama bir gün karşısında kocaını görünce çok şaşırır. Önce ona çok kızar ama Morgan onu sevdiğine ikna eder sonunda. Morgan onun için her şeyi yapacağını söyler ve bir aile olmalarını tekrar ister. Sabrin bunu kabul eder.


MUTLU SON

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla