Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.10.2013, 20:02   #1 (permalink)
Cookie
Bağımlı Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Tuhaf Olaylar

Tuhaf Olaylar

Kendini rehin aldı
1983'de mağazada hırsızlık yaparken yakalanan San Diegolu bir kadın, polislere kendisini bırakmadıkları taktirde ölene kadar nefesini tutacağını söyledi. Polisler kadını bırakmadılar ve o da gerçekten ölünceye kadar nefesini tuttu.

●●●

Kimse boğulmadı partisinde boğuldu
1985'de New Orleanslı cankurtaranlar o yıl şehrin havuzlarında kimsenin boğulmamasını sevinçle karşıladılar ve bunu kutlamak için bir parti verdiler. Ama o gün partide konuklardan biri çok ilginç bir biçimde boğulup,hayatını kaybetti.

●●●

Kazadan sonra aksanı değişti
Ömründe bir defa bile Fransa’da bulunmamış olan Avustralyalı bir kadın, başından ciddi bir şekilde yaralandığı trafik kazasından sonra Fransız aksanıyla konuşmaya başladı.

●●●

Çok güvenli jilet
Bir jilet şirketi, 1902 yılında güvenli jilet satmaya başladığında yüzlerce erkek bu yeni jilete hücum etti. Sonra da bu jiletlerin sakallarını kesmediğini söyleyerek jiletleri çöpe atma kararı aldılar. Asıl gerçek ise çok ilginçti. Şirket yetkilileri müşterilerin tıraş olmadan önce jiletin sarılı olduğu kağıdı çıkarmadıklarını fark ettiler.

●●●

Kola faciası
New Hempshere eyaletinde 10 yaşında bir çocuk kolasını çiviyle açmaya çalışırken hayatını kaybetti. Kolanın içindeki gaz basıncıyla fırlayan çivi çocuğun boğazına saplandı ve çocuk yaşamını yitirdi.

●●●

Mayından korurken pusuya düşürdü
Fransız ordusu, askerlerin mayın tarlalarında yürüyebilmelerini sağlayan patlamaya dayanıklı botlar icat etti. Fakat botlar o kadar ağır ve içinde yürünmesi o kadar zordu ki askerler mayınlarla havaya uçmadan önce pusuya yatan düşman askerleri tarafından vuruluyorlardı.

●●●

Güvenli gözlük sayesinde kafasını yardı
Bir şirket çalışanlarının iş başında güvenli gözlük kullanmalarını teşvik etmek için özel bir film izletti. Kanlı iş kazalarını gösteren film o kadar canlıydı ki 25 kişi odadan kaçtı. 13 işçi bayıldı ve işçilerden biri sandalyeden düşerek kafasını yardı.

●●●

Toprak kaymasını suyla incelediler
1971'de toprak kaymalarını incelemek isteyen Japon bilim adamları büyük bir yağmur fırtınası efekti yapmak için bir tepeyi yangın hortumlarıyla adam akıllı suladılar. Bu yüzden tepenin çökmesi sonucu meydana gelen heyelanda dört bilim adamıyla 11 izleyici yine ilginç bir biçimde hayatını kaybetmiş oldu.

●●●

Sigortadan para almak için öldü
New York’ta 5'inci caddede bir adama araç hafifçe çarptı. Adama bir şey olmamıştı. Şoförle konuştu ve kalkacakken olayı gören biri yanına gelerek kalkmazsa sigortadan para alabileceğini söyleyince yeniden aracın önüne yattı. Araç sürücüsü ise adamın gittiğini düşünerek gaza bastı ve adam öldü.

Cookie isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla