Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.11.2013, 18:51   #23 (permalink)
Huzur-u Kalb
Herkesin yolu, layığına açık olsun.

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Selam Arkadaşlar ; Açıklama..

Alıntı:
Narsinha Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İlginç şaşırdım açıkcası, konuyla ilgili yorumum şudur, nickim etiketlenmiş madem;
Ben ilerde bu konuyu açtığına ve bunları yazdığına pişman olacağını düşünüyorum @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL].Büyük ihtimalle de ilerde, moderatore bildir butonu ile yada bir yetkiliden konunun silinmesini isteyeceksin.
Bende muratla ve onun gibi düşünen arkadaşlarımla aynı fikirdeyim
Ben ne sizi nede diğer arkadaşı yakından tanımam hakkınızda da bilgi sahibi değilim belki bana yorum yapmak düşmez ama yine de bir kaç cümle söylemek istiyorum affınıza sığınarak.
Bu konuyu bence burada ifşa etmek yerine sorununuz olan arkadaşlarla görüşüp halletseydiniz benim düşüncem daha iyi olurdu.Neden diye sorarsanız da şuanda sizinle ve diğer arkadaşla ilgili olarak bu konu hakkında bilgi sahibi olmayan herkesin dikkatini çekmiş oldunuz ve bence bu çok da iyi birşey değil.

İnsanların sizin hakkınızda bu kadar bilgi sahibi olmasına gerek yok ve zaten sizin hayatınız kimseyide ilgilendirmez.Bu konuda açıklama yapmanız gerekiyor gibi düşünmeniz yalnış çünkü kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz.
Şu var ki burası bir forum herkes hareketlerine konuşmanlarına dikkat etmelidir ben sizinle ilgili yadırganıcak birşey görmedim konuyuda şimdi burada öğreniyorum zaten ama rahatsız olan arkadaşlarım için söylüyorum aynı ortamda bulunuyorsak herkes ona göre davranmalıdır.Belki haklılık payları vardır yoktur bunu bilemem bu sadece sizin olaylarınız için değil herşey için geçerli sakın beni yalnış anlamayın lütfen amacım sizi üzüp,kırmak değil.

Hakkınız da hayırlısının olmasını temenni ediyorum.

__________________



"Beklemek ateşten kuvvetlidir...
Huzur-u Kalb isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla