Konu: Sözler...
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.10.2012, 11:14   #2 (permalink)
HANDAN
Özel Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Sözler...


BAZI EDEPSİZLERİ ÖYLESİNE GÖRMEZDEN GELİRİM Kİ, VARLIKLARINDAN BİLE ŞÜPHE EDERLER





Haddini Aşıp Hayatıma BURNUNU Sokan Olursa, Bende Saygımı Aşıp LAFIMI Sokarım







BEDELLİ MUTLULUK diye birşey çıksada, PARASI neyse verip MUTLU OLSAK






VERMEYECEKSİN ARKADAŞ ! KİMSEYE KENDİNDEN FAZLA DEĞER VERMEYECEKSİN ! YA TEPENE BİNER, YADA ARKASINI DÖNER GİDER.. BU BÖYLE..!!!






Ben Kim miyim? Duymasını Bilene Ses, Çekmesini Bilene Nefes, Gitmesini Bilene Hedefim. Yaşamasını Bilene Hayat, Sevmesini Bilene YÜREK... Savaşmasını Bilene ZAFERİM...!!!








ÖNÜNE GEÇEMEDİĞİN TEK ŞEY KADERDİR. HER ŞEY DÜNDEN KALMA SEBEPLERDİR..VE ASLINDA HAYAT YAŞAYABİLDİĞİN KADAR GÜZELDİR..






ANNE Gezindiğin Bağdır. BABA Yaslandığın Dağdır... Ömrümün En Güzel Çağı, ANNEM BABAMLA Olandır...!!!







YÜREĞİMİ ÖYLE KIRIYORLAR Kİ BAZEN; O KIRANLAR, O ANDAN SONRA GÖKTEN İNEN RAHMET OLSA, DÖNÜPTE BAKASIM GELMİYOR...!!!







UMMADIKLARIM ADAM OLURKEN, ADAM SANDIKLARIM, NE YAZIK Kİ İNSAN BİLE OLAMAMIŞ...!!!






"VAZGEÇİLMEZ" OLDUĞUNU SANANLAR...!!! VAZGEÇİLMEZ DEĞİL, ÇEKİLMEZSİNİZ...!!!







Acaba Tersten Gelseydik Daha İyi mi Çözerdik Hayatı? Ölümden Doğsaydık Hayata... Önce Yaşlılığı Yaşasaydık, Sonra Orta Yaşı, Sonra Gençliği, Sonra Çocukluğu, Sonra da Bebek Olup Doğumla Ölseydik... Neden Olamasın ki? Şimdiki Gibi Önce Yaşayıp, Sonra Anlamazdık Hayatı... Önce Anlayıp Sonra Yaşardık...!









BAZI İNSANLARI GÖRMEMEZLİKTEN GELİYORUM.. GÖRÜRSEM, DÖVMEMEZLİKTEN GELEMİYCEM ÇÜNKÜ, BİLİYORUM...!!!







Çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. Birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı istemez. Erkek gibi, çorbanın tuzu eksik diye kavga çıkarmaz mesela, tam tersi, konuşmamız lazım der. Erkekler de en çok bu cümleye sinir olurlar. Ertelenir o konuşmalar, maç bitimine, yemek sonrasına ve daha birçok lüzumsuz şeyin ardına ötelenir. Kadınlar inatçıdır, hayata tutundukları gibi, aşklarına da sahip çıkarlar. Bu yüzdendir, konuşup derdini anlatma isteği, karşı tarafı ikna edene kadar uğraşırlar. Sonunda pes eder adam, bir ışık görür kadın, tüm derdini paylaşır. Genellikle ne cevap alır? Abuk sabuk konuşma! Gereksiz ve saçma gelmiştir adama anlatılanlar, hiç de üstünde durmamıştır. Yine bir sıkıntı, tatmin edilemeden geçiştirilir ve adam gün gelip bunların kendisine ok gibi döneceğini bilemez. Bir kadın şikayet ediyorsa, ya da erkeklerin deyimi ile vıdı vıdı ediyorsa; erkek bilmelidir ki, o ilişkiden hala ümidi vardır kadının. Yürütmek, birlikte yaşamak, sorunları çözerek mutlu olmak istiyordur. Daha önemlisi, o adamı hala seviyordur. Kadın susarak gider! En önemli detaydır, erkeklerin hiç anlayamadığı durum işte bu kadar basittir. O gün gelene kadar konuşan, kavga eden, tartışan kadın, kendini sessizliğe vermiştir. Ne zaman ümidini o ilişkiden kestiyse, o zaman sevgisi de yara almış demektir. Yüreğindeki bavulları toplamıştır, kafasındaki biletleri almış ve aslında bedeni orada durarak, ilişkiden çıkıp gitmiştir. Kadın, gerçekten gitmişse, çok sessiz olmuştur ayrılışı, kimse hissetmeden, kapıları vurup kırmadan gitmiştir. Her akşam eve geldiğinde, kapının açıldığını gören adam anlamaz ama bir kadın sessizce gider. Ne mutfağında yemek pişiren, ne yan koltukta televizyon izleyen, ne gece ruhunu kenara koyarak yatakta sevişmeye çalışan kadın, artık o kadındır. Bir kadının çığlıklarından, kavgalarından korkmamak gerekir, çünkü kadının gidişi sessiz ve asildir...

İlişkide birbırini anlayabilmektir aslolan!ve bi kadın için en değerli şey pırlantalar,hediyeler,müce​vherler değil,aslında istediği tek şey ANLAŞILMAKTIR!! Bir kadın yüreğindeki bavullarını toplamadan anlamaya bakın..!








İki Yüzlü İnsanlar, Yüzlerinizden Birini Yüzsüzlere Verin ki, İki Türden de Kurtulsun İnsanlık...!!!






Tüm dostlarıma yetecek kadar iyi niyetim, her laf cambazını susturacak kadar çekilmezliğim, akıl almayacak kadar saflığım, iyi olandan iyi olacak kadar iyiliğim, kötüye kahkaha atacak kadar deliliğim, sınırlarımı aşan herkese yetecek kadar kurşunum, her ne kadar hayat zorlarsa zorlasın gelen ''ALLAHTAN'' dır deyip baş tacı edecek kadar büyük bir GÖNÜL BAHÇEM var..






Gezdim Şam ile Halep, Eyledim İlmi Talep; İnsanda Yok İse Haya İle Edep, Okusada Merkep...! Okumasada Merkep......!








HANİ DERLER YA; "HER ŞEYİ BİLMENE GEREK YOK, HADDİNİ BİL" DİYE.. BENDE DİYORUM Kİ; SEN HER ŞEYİ BİL, BEN NASIL OLSA SANA HADDİNİ BİLDİRİRİM...!!!






Kötü Duygular Ömür Yıpratır, Güzel Duygular Sevgi Yaratır, Kötü İnsanlar Kapı Kapatır, İyi İnsanlar Her Zaman Kendini Aratır...!







HAYATIN KURALI BU; YA YANLIŞ ZAMANLAR DA DOĞRU İNSANI KARŞINA ÇIKARIR, YA DA YANLIŞ İNSANLA, ZAMANINI HARCATIR.







ALLAH; Kimseyi Yanlışı Savunacak Kadar CAHİL, Doğruyu İnkâr Edecek Kadar da NANKÖR Yapmasın...!!!








HAYIR Efendim..! MALZEMEDEN Çaldığımız İçin Değil, ÇÜRÜK ŞAHSİYETLERDEN Fazlaca KATTIĞIMIZ İçin Yıkılıyor HAYALLERİMİZ..!!!








KÜÇÜMSEME KİMSEYİ...! NOKTA DA KÜÇÜKTÜR AMA BİTİRİR CÜMLEYİ...!!!







OLGUNLUĞUN ANAHTARI SIR TUTMADA SAKLIDIR. SIRRINI, OLGUN İNSANA SÖYLERSEN SENİ AZİZ EDER, OLGUN OLMAYANA SÖYLERSEN, REZİL EDER!







Sorunlarınızdan Şikayet Etmeyin..İnsanların %80 ' i İlgilenmez , Geri Kalan %20 ' si İse Bunları Hak Ettiğinizi Düşünür...!!!







Söylenecek Söz Kalmadığında, Dudaktan Dökülen Büyülü Sözdür; "HAYIRLISI"








DUYDUM Kİ; Bazıları YAZDIKLARIMI Üstlerine ALIYORLARMIŞ..! Alsınlar Tabi..! HAVALAR SOĞUDU, Alsınlar da ÜŞÜTMESİNLER..!!!






Ağzıyla Kuş Tutsa da Sevemediğim İnsanlar Var. Birde Canıma Okusa da Sevmekten Vazgeçmediklerim. Evet Hayat Kesinlikle Çok Garip

__________________
Yeşilin Mavinin Olduğu Yerden...

Konu Ela tarafından (28.09.2013 Saat 23:37 ) değiştirilmiştir.
HANDAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla