Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.11.2013, 12:14   #1 (permalink)
Myself
Bazen,gözlerinin tanımadığını yüreğin tanır.

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Garip bir yaratıktır insanoğlu

Garip bir yaratıktır insanoğlu

ne istediğini bilmez ve bilmeden her zaman daha fazlasını ister.neden yaşadığını bilmez bilmeden yaşamaya devam eder kimisi,kimisi de öğrenmeye çalışır neden yaşadığını kör umutlarla.her zaman mutsuzdur hiç bir zaman içinden "neden" demeden yapamaz.zengindir belki hayatı kurtulur ama açtır o hala her zaman daha fazlasını ister çünkü,daha fazla zenginlik.huzurludur belki ama o hala rahatsızdır çünkü daha fazlasını ister her zaman.daha fazla huzur.seviliyordur belki birçok kişi tarafından yada bir kişi tarafından birçok hislerle.ama daha fazlasını ister her zaman daha fazla sevgi.
ve ben şimdi bir ikindi vakti tek başıma olmak istediğim yerde olmak istediğim duygular içerisinde ve olmak istediğim kadar yalnızken...
hala daha fazlasını isteme durumundayım nankörce...
yoksa hayat mıdır bize az gelen,yada çok mu fazla hayatın bize sunduğu imkanlar?
bitmesin isteriz en güzel anlardan biri olan arkadaşlarla mangal partilerini...
bitmesin isteriz takımımızın üç sıfır önde götürdüğü en keyifli futbol maçını...
bitmesin isteriz bir manzaraya karşı çay keyfi yapmayı...
ama hiç düşünmeyiz hayat bile bir gün son bulurken en güzel anların bile bitmesinin gayet normal olduğunu...
ve hiç düşünmeyiz bu anların ölümsüz olduğunda hiç bir güzelliğinin kalmayacağını.
oysa gerçek şudur ki;sonu olan her şey güzeldir.
bu hayatta en çok istenilen şeydir ölümsüz olmak dünyaya kazık çakmak fakat hiç düşünülmez "nereye kadar ulan nereye kadar yaşasam nolur binlerce yıl" diye.
bazen hayat fazla gelir artık yaşamış olduğumuz sıkıntılar taşınamaz bir yük haline gelmiştir ki bizi intihara kadar sürükler.ama yine düşünülmez ölüm de yani "son"da zamanında yaşanılmalı ki güzel olsun.
hayat güzel anılarla olduğu kadar kötü anılarla da güzeldir.hayatın tadı güzel anılar olduğu kadar tuzu da kötü anılardır.yaşanan her tecrübenin insana yeni şeyler kazandıracağı ve bu kazanılanan şeylerin insan için en iyisi olduğu düşünülmez hiç bir zaman...

__________________
Yaşamı bir film gibi düşünmek lazım çeşitli içerisinde çeşitli rolleri barındıran bir film. Bu rollerin içerisinde ne artist , ne aktrist nede figuran olmalı insan. Senarist yönetmen olmalı kendi yazıp kendisi yönetmeli kendi yazdığımız bir film olmalı hayat. .
Myself isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla