Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.11.2013, 20:58   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Talking Dedikoducu Erkekler

Dedikoducu Erkekler

Özellikle iş yerinde verdikleri her molada gerek ofis içi gerek ofis dışı dedikodu yapmaktan kendilerini alamayan erkekler, çocuğunlukla oldukları ortama bir kadının gelmesi ile konuyu otomobillere veya futbola çevirdiklerini itiraf ediyorlar.
Yapılan anketlerde kadınların % 4'ü dedikodu bağımlısı olarak tabir edilirken, her 10 erkekten birinin dedikodu yaptığı sonucu ortaya çıkıyor.
En gözde konu başlıkları arasında; eski okul anıları, ofisteki en ***** kadınlar, futbol, promosyonlar, gelirler, otomobiller olarak sıralanıyor.

Erkeklerin % 17'si gece yatağa yattıklarında yastık sohbeti denilen günün kritiğinin yapıldığı uyku öncesi sohbetini sekse tercih edebilirken, kadınlarda bu oran % 10 olarak orataya çıkıyor. Kadınlar partnerleri ile dedikodu yapmaktansa kızarkadaşları ile dedikoduyu tercih ediyorlar.

Erkeklerin ilgisiz görünen tavırlarının yanında, zaman zaman çaktırmadan dinledikleri dedikodulara konunun en heyecanlı yerinde aniden dahil olmalarından anlayabilmek mümkün aslında.
Etrafta olan bitenin aslında hiçte farkında değilmiş gibi görünseler bile, onlarda en az kadınlar kadar seviyorlar incelemeyi. Belki erkeklerin dikkatlerini çeken şeyler kadınlarınkinden daha farklı ancak netice her iki tarafında durum veya kişiler hakkında dedikodu yapması oluyor.

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla