Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.11.2013, 00:21   #1 (permalink)
SrKn
ultrAslan

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Levi’s Monochrome Denim

Levi’s Monochrome Denim
Modern erkeklerin şimdi yepyeni bir denim alternatifi var

Levi’s’ın yeni Monochrom denim koleksiyonu genç, çağdaş ve temiz bir stil yaratmak için tasarlandı.Modern erkeklerin şimdi yepyeni bir denim alternatifi var. Levi’s’ın yeni Monochrom denim koleksiyonu genç, çağdaş ve temiz bir stil yaratmak için tasarlandı.
Monochrom koleksiyonunda üç modern kesim – 510 (Skinny), 520 (Tapered) ve 511 (Slim) – tamamen siyah yıkamalar ve siyahın iddialı tonlarıyla sunuluyor. Özel siyah etiket ve siyah fermuar, deri yama ve metal düğmeler gibi detaylar ise Monochrome denim pantolonların ultra pürüzsüz görünümü tamamlıyor. Levi’s kalitesi ve Levi’s dayanıklılığı, rigid yani ham kumaştan üretilen Monochrome denim jeanlerin güçlü çizgisi ile destekleniyor.

İstediğiniz her yerde giyin
Monochrome denim jeanler, Levi’s erkeğinin kendi duruşunu ve bireyselliğini üzerine işleyebileceği siyah bir tuval gibi. Sahip olmak istediğiniz görünüme göre kolaylıkla giyilip çıkartılabilecek durumda.

Nerede giydiğinizin ise bir önemi yok. Bir bomber ceket, denim veya chambray gömlek ve botlar ile kombinleyerek bütün bir geceyi geçirebilirsiniz. Spor ayakkabılar ve basit ve düz bir beyaz tişört ile birlikte giydiğinizde günlük ve rafine bir görünüm elde edebilirsiniz.

Sınırlı sayıda üretilen erkeklere özel Monochrom denim jeanler sadece Levi’s İstinye Park ve Levi’s Beyoğlu mağazalarında satışa sunuluyor.

.erkekmagazin

__________________

Fitness Eğitmeni
SrKn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla