Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.11.2013, 15:32   #1 (permalink)
Narsinha

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Sabahları Mide Bulantısı Neden Olur ?

Sabahları Mide Bulantısı Neden Olur ?

Sabahları Mide Bulantısı, Sabahları Mide Bulantısı Neden Olur, Mide Bulantısı Tedavisi



Özellikle sabahları uyanma sonrası görülen mide bulantısının ciddi hastalıkların habercisi olabileceğini belirten uzmanlar, sabahları ortaya çıkan mide bulantısının kalp krizine bile neden olabileceği uyarısında bulunuyor.
Yaşam koşullarını olumsuz etkileyen mide bulantısı, ciddi bir hastalığın belirtisi midir? Mide bulantıların bir çoğu, çoğu zaman sabahın ilk ışıkları ile ortaya çıkar ve bunun birçok sebebi olabilir.
Mide bulantısı şikayeti ile doktora başvuran hastalar, bulantılarının yeni uyandıkları zaman daha şiddetli olduğunu söylemekteler.

Mide bulantısı uyku bozukluklarına da neden olabilir

Bazı zamanlar mide bulantısı bireyi uykudan uyandırarak düzensiz uyku bozukluklarına neden olmaktadır.
Aslında mide bulantısı bir hastalık değil, oluşan herhangi bir hastalığın belirtisidir. Bazen içilen ilaçlar, bazen tüketilen besinler, bazen hastalıklar ve bazen de gebelik mide bulantısı yapmaktadır.

Sabahları mide bulantısının nedenleri

Sabahları mide bulantısı nedenleri arasında sindirim sindirimi iltihaplanması, besin zehirlenmeleri, aşırı alkol ve sigara tüketimi, ülser, migren, gastrit ve duygusal çöküntü yer alır.

Sabahları mide bulantısının kalp krizi riski bile var

Sabahları görülen mide bulantısı nedenleri kalp krizi gibi ciddi hastalıkların ortaya çıkacağının belirtisi de olmaktadır. Sürekli devam eden sabah bulantıları için bir hekime başvurmak gerekir.

Narsinha isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla