Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.11.2013, 23:39   #1 (permalink)
SrKn
ultrAslan

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Collezione sonbaharı kolej trendiyle karşılıyor

Collezione sonbaharı kolej trendiyle karşılıyor

Yazı geride bıraktığımız bugünlerde, Collezione sonbaharı kolej trendiyle karşılıyor. New York ve Londra sokaklarında şekillenen spor giyim trendi, Collezione ile farklı bir boyut kazanıyor.
Hemen hemen her sezon moda dünyasına damgasını vuran kolej trendi, yeni sezonda Collezione ile genç ve dinamik bir etki yaratıyor. Özellikle 'okula dönüş' döneminde modern ve spor bir görünüm elde etmek isteyenler için birbirinden farklı çeşidin yer aldığı Collezione ile kolej havası sokaklara taşınıyor. Safran ve lacivert uyumunun yanı sıra saks mavisinin canlı etkisinin de hissedildiği koleksiyon, genç çizgisiyle kombinlere hayat veriyor.

Eğlenceli ve dinamik tasarımlarıyla her sezon koleksiyonlarını canlı tutan Collezione, modanın kalbinde yer alan trendleri günlük giyime adapte ediyor. Ekose gömleklerle kombinlenen jean pantolonlar hafta sonu şıklığını ön plana çıkarırken, diz altı eteklerle giyilen baskılı tişörtler kolej havasına farklı bir yorum getiriyor. İki renkten oluşan kolej montları ise hiç eskimeyen Amerikan basket takımı trendine gönderme yapıyor.

Sonbaharın serin akşamları için ideal olan baskılı sweatshirt'ler mini eteklerle kombinlenerek farklı bir tarz yaratıyor. Erkek koleksiyonunda dikkat çeken ve bu sezonun da vazgeçilmezi olan ekose desenli gömlekler, basketbol şapkalarıyla tamamlanarak kolej temasının altını çiziyor.

Sezonun genç trendlerini içinde bulunduran yeni koleksiyonuyla Collezione, kolej havasının yanı sıra punk-grunge, ceremonie, ethnic gibi temalarla da yenilikçi ve dinamik tarzı moda dünyasına yansıtmaya devam ediyor.

esquire

__________________

Fitness Eğitmeni
SrKn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla