Konu
:
Sebzeli Levrek Buğulama
Tekil Mesaj gösterimi
24.11.2013, 18:49
#
1
(
permalink
)
Jaqen
Root Administrator
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Sebzeli Levrek Buğulama
Sebzeli Levrek Buğulama
Malzemeler
Kişi sayısınca levrek balığı
4 - 5 adet domates
2 adet soğan
4 - 5 adet sivri biber
3 - 4 diş sarımsak
Tuz
Karabiber
Yapılışı
Öncelikle balıkları temizleyin ve yıkayın. Bir fırın kabına dizin.
Sos için bir tencerede yemeklik (piyazlık doğransa da hoş olabilirdi) doğradığınız soğanları kavurun. Soğanlar ölünce doğranmış sivri biberleri ve doğranmış sarımsakları ekleyip bir müddet daha kavurun. En son rendelenmiş, blendırdan geçirilmiş ya da ufak ufak doğranmış domatesleri ekleyip kavurun. Bu kısım sizin damak zevkinize kalmış
Domatesli sosun üzerine karabiberi ve tuzu da ekleyin. Biz bir miktar da su ekledik.
Kaynayan sosu balıkların üzerine gezdirin, fırın kabını önceden ısıtılmış fırına sürün. 200 derecede balıkların üzeri kızarana kadar pişirin
Benzer Konular
Zeytin soslu levrek buğulama...
Sebzeli dil balığı buğulama...
Sebzeli Levrek Izgara Tarifi...
Çipura Buğulama Tarifi Resimli...
Sebzeli Kuzu Buğulama tarifi...
Follow @Forumaski
Jaqen
Açık Profil bilgileri
Jaqen nickli üyeye özel mesaj gönderin
Jaqen - Daha fazla Mesajını bul