Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.11.2013, 12:40   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Düşük Yapan Kadın Bir Daha Ne Zaman Hamile Kalabilir ?

Düşük Yapan Kadın Bir Daha Ne Zaman Hamile Kalabilir?

Hamilelik döneminde en istenmeyen durumlardan biri düşüklerdir. Gebelik teşhisi konan hamileler ilk 3 ay düşük tehlikesi ile kaşı karşıyadır.

Bebeğini ultrasonda gören anne adayları için bu durum büyük hayal kırıklığı yaratır. Düşük yaşadıktan sonra tekrar hamile kalmayı denemek çok zor bir durumdur. Çoğu anne adayı tekrar düşük yaşama ihtimaliyle bir daha hamile kalmaktan korkarlar.


Düşükten sonra tekrar hamile kalmak için:

Düşükten sonra tekrar hamile kalmak için 3 ay bekleyin. Böylelikle rahminiz bu zaman zarfında tekrar normale dönecektir. Eğer düşük esnasında çok kan kaybettiyseniz demir eksikliği sorununuzu giderinceye dek bebek için beklemelisiniz.

Hangi sebeple düşük yaptığınızı öğrenin. Düşük yapmanın başlıca sebebi genetik bozukluklardır. Bu yüzden kontrolden geçmeli ve bazı testleri mutlaka yaptırmalısınız.

Bu konuyla ilgili konuşmaktan çekinmeyin. Kendinizi bu konuda suçlamayın. Sizin gibi bu tecrübeyi yaşamış kişilerle sıkıntılarınızı üzüntülerinizi paylaşın.

Organik yiyecekler yiyerek vitamin kullanarak; ayrıca alkol sigara ve stresten uzak durarak hamilelik döneminde sağlığınıza dikkat edin.

Eğer daha önce düşük yaptıysanız bir daha hamile kaldığınızı öğrendiğinizde sakin olun ve tekrar düşük yapacağınızı düşünerek korkmayın. Bu konuda uzmanlardan yardım alabilirsiniz.

Düşük başlangıcının belirtilerine dikkat edin. Karnın alt bölümünde kramp ağrısı ve kan gelmesi durumu düşük tehlikesine işaret eder. Herhangi bir belirti ortaya çıktığı anda mutlaka doktorunuza görünmelisiniz.

Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla