Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.11.2013, 10:14   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 30 Kasım 2013 Cumartesi - Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2013 Cumartesi - Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu





Sevgili Yengeç, sen sakin yengeç burcunun bugünü sakin geçirmesi için ilişkilerine ve yasalara bütçesine dikkat etmesi gerekiyor. Para pul ve sağlık konuları günün önemli mevzuları olabilir. İyimserlikle hareket edersen kayıpların olabilir. Borç vereceksen bunu aklında tutman gerekiyor. Kanunlar ve yasalarla işin varsa sorun çıkmaması adına dikkat kesilin.



Yengeç Burcu Hurriyet Günlük Burç Yorumları

Karşınızdaki kişilerle aynı şekilde düşünüyor veya aynı şeyleri istiyorsanız sizi hiçbirşey tutamayacaktır. Eğer bu şekilde düşünmüyor olduğunuz sonucuna varırsanız da, en azından denemiş ve ne isteyip ne istemediğinizi görmüş olursunuz. Tüm burçlar için gün geneli: Belli bir anlaşma, görev, sorumluluk v.b konulara dayanmanın ya da altından kalkmanın zorlukları üzerine bir düzine bahane üretebiliriz. Bugünlerde, gezegenler önümüze bazı engeller çıkartsa da ya da planlarda değişikliklere veya farklı düzenlemelere sebep olsa da, her şey sona erdiğinde olan bitenden hoşnut kaldığımızı fark edeceğiz. Dolayısıyla, şikayetler, olumsuz nedenler ya da bahaneler sıralamak yerine sabretmek ve pozisyon korumak kazançlı sonuçlar elde etmemizi sağlayabilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

Yengeç Burcu Milliyet Günlük Burç Yorumları

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

Yengeç Burcu Sabah Günlük Burç Yorumları

Sezgilerinizin oldukça yüksek olduğu bir gün . Sıra dışı düşüncelerinizi çılgınlık olarak yorumlamayın. Her zaman, geleneksel davrandığınız için, farklı bir tarzda hareket etmek istemiyorsunuz. Kazançlarınızla ilgili, sınırlarınızı genişletmek isteyişinizi, çevresel koşullarınızla birlikte değerlendirmelisiniz.

Yengeç Burcu Vatan Günlük Burç Yorumları

Çocuğunuzla baş başa zaman geçirmek, diğer uğraşlarınıza gözünüzü kulağınızı kapayıp sadece ona özel ilgi göstermek için güzel bir gün. Onu gerçekten anlama şansınız olabilir. Birbirinize öğretecek daha çok şeyiniz var.

Yengeç Burcu Posta Günlük Burç Yorumları

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.

Yengeç Burcu Takvim Günlük Burç Yorumları

GÜNE hevesli başlayacaksınız ve parasal konulara yöneleceksiniz. Uzun zamandır aramadığınız dostlarınız ile haberleşebilirsiniz.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla