Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.11.2013, 10:19   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 30 Kasım 2013 Cumartesi - Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2013 Cumartesi - Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu




Sevgili Oğlak, burcun başında doğduysan günün ilk saatlerinde kendinizi iyi hissetmelisin. Neşeniz yerinde sağlığınız mükemmel hak hukuk kavramlarına duyarlı biri olursun. Ancak burcun ortalarında doğduysan hiç bir şeyi abartma ve makuliyet prensibinden şaşma. Özgürlüğünün tadını çıkartıp sana sınırlar koymak isteyenlere karşı durabilirsin.



Oğlak Burcu Hurriyet Günlük Burç Yorumları

Bazı konuları kontrol etme çabasında olmanız yorucu olabilir. Bazen olayları akışına bırakmak yönetmeye çalışmaktan daha olumlu sonuçlar doğurabilir. Olumlu ve uyumlu olmaya çalışmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Belli bir anlaşma, görev, sorumluluk v.b konulara dayanmanın ya da altından kalkmanın zorlukları üzerine bir düzine bahane üretebiliriz. Bugünlerde, gezegenler önümüze bazı engeller çıkartsa da ya da planlarda değişikliklere veya farklı düzenlemelere sebep olsa da, her şey sona erdiğinde olan bitenden hoşnut kaldığımızı fark edeceğiz. Dolayısıyla, şikayetler, olumsuz nedenler ya da bahaneler sıralamak yerine sabretmek ve pozisyon korumak kazançlı sonuçlar elde etmemizi sağlayabilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

Oğlak Burcu Milliyet Günlük Burç Yorumları

Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir. Duygusal tepkileriniz ilişkilerinize olumsuz yansırken. Yanlış karar alma riskiniz çok fazla. Ortak bir zeminde buluşacağınız yeni projeler öne çıkarken, ikili ilişkilerinizde yapıcı olmalısınız.

Oğlak Burcu Sabah Günlük Burç Yorumları

Kaygıları bir kenara bırakmalı ve başaracağınız işlerden kaçmamalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz için, çevrenizden gelecek iş tekliflerine karşı hazırlıklı olmalısınız. Bugün seçici davranıyor ve yeniliklere karşı direnç gösteriyorsunuz. Bazı alışkanlıklarınızı aşmanın kolay olmadığının farkındasınız.

Oğlak Burcu Vatan Günlük Burç Yorumları

Gönüllülük esasına dayanan bir grup çalışmasında aktif olarak rol almanız gerekebilir. Başkalarına fayda sağlamak size de şifa olacaktır. Bir arkadaşınızın sizin rahatlatıcı telkinlerinize ve anlayışınıza ihtiyacı olabilir.

Oğlak Burcu Posta Günlük Burç Yorumları

Bugün çevrenizde olanlara özellikle dikkat edin. Ayrıca bugün bu yılın en romantik zaman dilimin yaşamaktasınız. Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınıza dikkat edin.

Oğlak Burcu Takvim Günlük Burç Yorumları

YAKINLARINIZIN desteği ile yeni girişimlerde bulunmak için hevesli olabilirsiniz. Alacağınız davetler keyfinizi yerine getirecek.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla