Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.12.2013, 10:19   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kişiye Özel Vasfiye Teyze Ürünleri

Kişiye Özel Vasfiye Teyze Ürünleri



Gülse Birsel’in yazdığı Gonca Vuslateri’nin canlandırdığı Vasfiye Teyze’nin televizyonda başlayan macerası çok kısa sürede İnternete, gazetelere ve sokağa yayıldı. Efsanevi repliği Ne çektin be…? herkesin dilinde. Vasfiye Teyze karakteri maalesef içimizden biri! İşte bu yüzden çok sevildi, herkes onda bir tanıdığına rastladı. Bu dedikoducu, küçümser tavırlı, Gülse Birsel’in tabiriyle ‘enerji vampiri’ Vasfiye Teyze, Kişiye Özel Vasfiye Teyze Ürünleri üzerinde sizi ve sevdiklerinizi daha da güldürmeye geliyor.

Kişiye Özel Vasfiye Teyze Ürünlerini hediye etmek istediğiniz kişiye özel olarak hazırlıyoruz. Sepete Ekle butonunun üzerindeki kutucuğa dilediğiniz cümleyi yazdırabilirsiniz. İster “Ne çektin be…?” cümlesindeki noktalı yeri doldurun ister Vasfiye Teyze'nin bir diğer ünlü repliğini kullanın (örn: Naapacaksın be Gülten) ister yaratıcılığınızı konuşturun.

Kişiye Özel Vasfiye Teyze Ürünleri beyaz kupa bardak, sihirli kupa bardak, mouse pad, yapboz, iPhone 4/4S/ 5 kapağı, Samsung Galaxy S3 kapağı, masa saati, ahşap duvar saati ve 4’lü bardak altlığı setinden oluşmaktadır.

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla