Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.12.2013, 17:00   #1 (permalink)
Sultan ŞAH

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
yank Beyaz Köpek Balığını Yakından Çekti

Beyaz Köpek Balığını Yakından Çekti





Bulanık sulardan fırlayan bu köpek balığı, bir dalış esnasında görmek isteyeceğiniz en son şeydir...


Fakat gözü kara bir Yeni Zellanda'lı, teknedeki 3 arkadaşına bu etkileyici resmi çekebilmesi için ayaklarından tutup onu aşağı sarkıtmalarını söyledi.
Mimar Gary Porter; büyük beyaz köpekbalığının resmini teknelerinden sadece 2 metre uzaktayken çekti.
Yeni Zellanda Radyosuna; ' Bu inanılmaz canlının birkaç resmini çekmek istedim. Suya atlayıp onunla beraber yüzmediğim için biraz pişmanlık duyuyorum. ' dedi.
Porter; bir köpek balığının 6.5 metrelik teknelerinin etrafında dolandığını fark ettiklerinde; Wellington yakınlarındaki Kapiti adası açıklarında, 3 arkadaşıyla beraber dalış gezisine çıkmıştı.
Porter; 'Teknenin arka tarafından geldi ve etrafında dolandı. Daha sonra teknenin hemen sağ tarafına geldi. İsteseniz ona dokunabilirdiniz.' dedi.
Köpek balığının açık bir saldırganlık göstermediğine karar verdiklerinde, Porter su geçirmez fotoğraf makinesini suya daldırdı. Güzel bir resim çekemeyince; arkadaşlarından, onu ayaklarından tutup suya sarkıtmalarını istedi.
Porter; 'Ona balık attık fakat hiç ilgilenmedi. Oldukça uysal bir köpek balığıydı.' dedi.
Köpek balıklarının görüşleri oldukça zayıftır ve insana saldırmaları genellikle görünüşlerini başka bir şeye benzetmelerinden dolayı kaynaklanır.

__________________


Sultan ŞAH isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla