Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.10.2012, 15:29   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart

Burun estetiği fiyatları

Burun estetiği fiyatları hastalarımız arasında en çok sormuş olduğu sorular arasında yerini korumaya devam etmektedir. Burun estetiği fiyatları belirlenirken başlıca temel unsurlar vardır. Bunlardan birincisi de operasyonun yapılacağı merkeze, doktora, operasyonun boyutuna göre belirlenmektedir. Ayrıca hasta bağkur, ssk gibi kurumlardan sağlık sigortası olup olmamasına, sigortasının burun estetiği ameliyatını karşılayıp karşılamamasına göre değişiklik gösterebilmektedir. Birçok hastane ile anlaşması bulunan merkezimizin burun estetiği ameliyatını bir çok hastanede yapabilmekteyiz. Maliyetlere en çok etki eden neden kişinin nerede burun estetiği ameliyatına katılacağının belirlenmesidir.

Burun estetiği fiyatları estetik cerrahi girişimlerinde en son düşünülmesi gereken bir husustur. Burada önemli olan yapılan cerrahi işlemin en iyi şekilde yapılabilmesi nihai hedeftir. Öncelik parayı ikinci planda bırakarak yıllar boyu yüzünüzde taşıyabileceğiniz şık bir buruna sahip olmaktır. Fiyatlar merkeze ve hekime göre değişiklik gösterebilir.

Buradan ameliyat olacak kişilere bazı tavsiyelerimiz olacaktır. Burun estetiği operasyonu geçireceğiniz merkeze gittiğinizde daha önceden yapılmış olan burun estetiği ameliyatlarının öncesi ve sonrası resimlerini incelemeniz, eğer yapılan operasyonlar bakmış olduğunuz resimler ile içinize sindiyse orada ameliyat olmalısınız. Estetik görünüm açısı her insandan insana farklı olabilir, bakış açısı farklı kılınabilir. Bunun için sizler ile aynı fikri taşıyan doktorlar ile iletişim kurmanız gerekecektir.

Alıntı.


Burun estetiği estetik cerrahi operasyonları arasında en yaygın olarak tercih edileni ve en uygun fiyatlı olanıdır. Tıp biliminin gelişmesiyle artan ve kolaylaşan cerrahi operasyonlar insanlara yaradılıştan gelen veya kazalar sonucu oluşan şekil bozuklukları lekeler ve benzeri fiziksel sorunları konusunda çözüm sağlamaktadır.


Burun yapınız genetik özelliklerinizden kaynaklı olarak kemerli veya eğri olabilir. Kimi zamanlar çok küçük veya çok büyük burunlar üzerinde işlem yaptırmak için de estetik cerrahiye başvurulmaktadır.


Burun estetiği ameliyatı olmak için başarılı bir doktor tercih etmeniz sizin için son derece önemlidir. Başarılı bir doktor ise ancak steril bir ortamda olabileceğinden köhne yerlerdeki varoş muayenehaneler yerine daha bilindik daha nezih ortamlar tercih edilmelidir.


Aksi taktirde dilimizde dimyada pirince giderken evdeki bulgurdan olmak deyiminde olduğu gibi burnunuzu düzeltmek isterken sağlığınızdan olabilir çok daha ciddi sağlık sorunları nedeniyle hayatınızın kararmasına sebep olabilirsiniz.


Estetik cerrahları yalnızca burun ve göğüs estetiği değil bir çok farklı ve ilginç estetik ameliyatı da gerçekleştirmektedir. Bunlardan bazıları rahim daraltma ve genişletme ameliyatları kalça estetiği ve karın gerdirme ameliyatlarıdır.




Konu SrKn tarafından (11.09.2015 Saat 02:11 ) değiştirilmiştir.
Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla