Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.12.2013, 20:08   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
yank Yılbaşında Ne Giyilmeli? Mekan Mekan Kombin

Yılbaşında Ne Giyilmeli? Mekan Mekan Kombin

Yılbaşında
RESTORANT'DA!
Restoranlarda düzenlenen kutlamalar ile yılbaşı gecesini geçirmek son zamanlarda oldukça popülerleşti. Bütün gece müzik, yemek, eğlence ve dans ile keyifli saatler de cabası, önerimiz; mini bir elbise, elbise giymeyi tercih etmiyorsanız da kesinlikle deri bir pantolon ve üstüne ipek bluz. Çok ışıltılı ve parlak şeyler tercih etmemeye özen gösterin ki yılbaşı ağacından daha parlak olmayın! Makyajınızda gözleriniz ön planda ise dudaklarınızı abartmayın ya da tam tersini uygulayın. Saçlarınızı açık bırakmak istiyorsanız hafif romantik dalgalar denemelisiniz.








OTEL'DE!
Otellerin yılbaşı programları açıklandı, hatta neredeyse yer bile kalmadı. Eğer yılbaşı gecesi için görkemli bir balo salonundaysanız, o zaman sizde görkemli olmalısınız ve bizce kesinlikle uzun bir elbise tercih etmelisiniz. Görkemli olmak derken yanılmayın, şaşmayın, insanlar Muhteşem Yüzyıl setinden çıkıp geldiğinizi sanabilirler sonra! Uzun kabarık etekler, fazla pul, payet işlemeden uzak durun ki elbiseniz zaten uzun ve gösterişli olacak, daha çok düz ve tek renklerde olmasına özen gösterin. Şık ve sade olun. Makyajınız elbisenizin görkemine uygun, dengeli ve abartısız olmalı, gözlerinize hafif dumanlı bir makyaj ve rujunuz ile dudaklarınız ön planda olabilir. Saçlarınızda ise dağınık topuz kesinlikle mükemmel olacaktır.







Yılbaşında
OFİS'DE!


Bu sene yılbaşı haftaiçine denk geliyor ve kaçınılmaz son, ofis partileri. Önerimiz; peplum etek, deri ceketten yana. Her zaman ki ofis haliniz yerine bu sefer biraz farklı olun, enerjik bir görünüme kim hayır diyebilir ki? Ayrıca unutmayın ki, bu sizin ofisinizin partisi, kim tutar sizi! Bu sezonun modası peplum eteğinizin üzerine giyeceğiniz kısa deri ceketiniz ile şahane görüneceksiniz. Tabi farklı görüneyim derken dozu kaçırmayın, mini eteğinizin üstüne, dekolte bir üst tercih etmeyin. Doğal bir makyaj tercih edin, saçlarınıza farklı örgüler yaparak ya da yaptırarak da farklı olabilirsiniz.






__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla